Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

zuzana1407,
ja som naozaj stastna,ze som jej mohla pomoct a cim skor tym lepsie,dnes je uz doba proste taka,vsade sa caka,ze nama ma byt pekna,mudra,sikovna atd...:)))
a ked ju vidim teraz aka je stastna,nemam ziadne pochyby,ze som urobila nieco zle:)
aj tvoja mamina si po case zvykne a bude aj ona spokojna,ked bude vidiet,ze si aj ty!:)

ZUZANA1407

tedy

ja ta normalne obdivujem,ale v dobrom.ze si dovolila svojej dcere prsia..naozaj....neviem co urobim ja,ked raz dcera bude chciet ist....musite mat velmi dobry vztah...moja mama este aj teraz zalamuje s rukami,ze na co ti to bolo,,,a ani nechce vidiet.....bola sice s malym,,,lebo co jej ine ostavalo......a ked poviem ze ma trosku stipe,ta takoj vyhrkne,ze trebalo ti to.-(dakaedy mam na nu nervy.....uz svokra to lepsie chape...co som si myslela ze to bude opak......

ZUZANA1407

mimka775

pozri si moje fotky..aj ja mam strie na prsiach......som uz po opeke....vidno to...ale ja mam viac pri bradavke....

Tedy

gossip_girl:)
vsak ona to ani nepovedala,ze niekde bola,mala stastie,ze vtedy bola Velka noc a mala dlho prazniny,vsetky jej kamosky vedeli,ze berie talbetky na plet,
aj ked neviem na co?ma ju ako broskina,ale povedala,ze obsahuju aj hormony a ze je asi este aj vo vyvoji:))) kedze 19 rokov mala len v januari,no a zasmiala sa,ze jej to neprekaza,ze nech len rastu,no nebude to kazdemu vysvetlovat,co a ako,je to kazdeho osobna vec,ked to niekto chce povedat,tak povie,kto nechce nepovie,
je ine ked je zena vydata a spolu sa dohodnu s manzelom,ale toto je dost haklivy vek!:)

maria1113

ahoj mimka775, ja mám tiež 13 ročnú dcéru a všimla som si, ako sa sleduje v zrkadle, už jej začali rásť prsia. Je to hrozné v tejto dobe, všade sa píše a hovorí o prsiach. Poznám jedno dievča, ktoré chodí len do druhej triedy na ZŠ a má velikánske prsia, je to asi nejaká porucha, minule som ju videla, je to hrozné.

mimka775

Ahojte,
chcem sa opýtať ako je to ked máte náhodou strie, vyzerajú krajšie? Som po 2 detoch a strie sa mi urobili, nie je to také hrozné, ale predsa...hm, už len dva týždne a idem pod nôž, už aby som bola domaaaaa, ale teším sa, ja som si vlastne svoje prsia ani neužila, skoro som mala prvé dieťa, teraz po X rokoch druhé, ale ked ideme s dcérou po ulici, každý tipuje, že sme sestry a ten drobec je jej:-)))), moja 13 ročná dcérenka má 55 kíl, 170 a D prsia, no uznajte:-) a ona je z toho smutná, ešte tomu nerozumie:-)

gossip_girl

Tedy,
mile, toto si aj ja myslim, ze ked si dam spravit prska, tak to budem vselijak schovavat, lebo ja nie som ten typ, ze sa hned pochvali co si dal urobit, skor som taka, ze nech si len nikto nic nevsimne :) Ale musim to brat normalne, vsak noaco, len sa nikedy neviem branit, ked niekto z kamaratov robi poznamky:(

Tedy

zuzana1407,
no ja neviem,moja dcera spaval na boku uz od tretieho dna,vypodlozila si to tak vankusikmi,ze sa jej spalo dobre a nic sa jej nestalo,ved tie podprsenky su take tesne,ze sa to ani nepohne,samozrejme len ako ti telo dovoli:)

Tedy

ahojte dievcata,
gratulujem ku krasnym prskam,nejdem tu menovat vsetky,mate ich krasne a mam pocit,ze v poslednom case su vydarene vsetky op.!:)
...no a ja som tak aprekvapena,moja dcera zo zaciatku stale hovorila,ze ona to len tak nenapadko bude nosit oblecenie,ze aby to nebolo niako vidno
atd..:)))no a teraz uz ked si vsetky jej kamosky a spoluziaci uz zvykli a niako sa vymotala,ze preco sa jej niako zvacsil hrudnik,tak uz chce aj napadnejsiu podpdu,aj vystrih aj akoze uz normalne,ze su jej a nema sa za co hanbit,no normalne neverim vlastny ociam,samozrejme vsetko len vramci normy,ale proste chce,aby to uz bolo vidiet:))))

ZUZANA1407

a 12 dni po operacii,prava je mäkka a lava este opuchnuta..divne.....ale sa hoja pekne..joj.uz sa tesim na tielka:-DDD