Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

uff..Leus..To clovek uz radsej ani negoogli, lebo co sa vsetko dozvie, tak ho iba odradza asi.. Mna najviac zaujimalo poskodenie lymfatickych uzlin, ked som sa uz davnejsie dozvedela, ze aj to sa moze stat.. Ale tak skuseny operater asi vie co robi.. I ked samozrejme aj on je len clovek..

leus

toto som teraz citala: Pri Axilárnom prístupe dochádza bez Endoskopu až k 20 percentám reoperácií. Tento prístup zároveň znemožňuje presné nastavenie implantátu, čoho dôsledkom je, že prsia nebudú vyzerať rovnako a ich výška môže byť rôzna. Zároveň lekári upozorňujú aj na možnosť straty citlivosti na bradavke, keďže nerv, ktorý zabezpečuje jej citlivosť prechádza cestou vkladania implantátu do prsníka. Lekári neodporúčajú tento prístup, pokiaľ operácia nie je vykonaná za využitia Endoskopu.

Tedy

gossip_giry,
ja som sa tiez strasne bala,vsetko som mala prestudovane o zvacsovani prsnikov,rozne techniky,bola som uplne nadsena,ze sa daju zvacsit vlastnym tukom,ale potom ked som volala,ze kolko to stoji,tak to by som musela dost dlho setrit,bolo to 10 000 euro,to by sa mi pacilo najviac,mozno do buducnosti ,ale bo potom robia pichnutim len inekcie do prsnika,uz teraz neviem ako sa vola ta tekutina,lenze to vydrzi len 1,5 roka a potom sa vstrebe do tela a stoji to okolo 2000 euro,takze najvyhodnejsie mi vysli zase len silikony,no a ked som si predstavila kolko slavnych zien na svete ich ma a aj menej slavnych:))) tak preco nie?
ked to ma pomoct zene,stat sa zenskejsou a sebavedomejsou,uz som nevahala,ved v krajnom pripade sa daju vybrat a zase nahradit,alebo nenahradit:D
kazdy podla seba,niekomu to nevadi,su stastne aj bez prs a nezatazuju sa takymito vecami,ale komu to vadi tak to riesi:)...je to kazdeho vec

Nela111

Baby, nestiham vas uz tak citat ako kedysi.. :-/ V kazdom pripade gratulujem novym prsaticam! :))) Zaujimalo by ma:

ZUZANA1407 - u koho si bola operovana a ake mas implantaty? Krasna praca!! :))

SILVIKLH - velkeee... Verim, ze si spokojna.

TESSY111 - pekne, velke, a pritom prirodzene vyzerajuce.. Uz sa pacia aj sestre? :)

BARBORA10 - jazvicku ti fakt vobec nevidno! Kedy tak uplne vybledla? A mas super postavu!! Este si schudla? Na fotke 121 kraaaasna podprda!

bianca003

ahojte baby chcela by som sa spýtať tie čo ste boli operované teraz u pána dr.Červena v BB ,tie čo máte Nagory kolko ste si ich dopredu objednávali a kolko stáli imploše..ja mám napísane že 850 e, len by som chcela vediet či náhodou nešli hore s cenou Ďakujem.

gossip_girl

Tedy,

mas uplnu pravdu, mne sa po 12 rokoch objavila na nose hrcka a bola som nestastna ako nikto a cakala som az do 18 ked som si dala zoperovat nos, lebo som uz nechcela ist na vysoku skolu s takou traumou, velmi som trpela a hlavne tam su uplne novi ludia a nikto ma nepoznal, tak zato som vdacna, vedela som ze to chcem!!

Mamina sa velmi vtedy bala o mna, ale podporovala a boh pri mne stal, lebo som mala ist najprv k inemu chirurgovi a 3x sa to asi presunulo a uz viem preco, lebo by som bola asi este viac nestastna, pocujem same zle veci na neho teraz, len vtedy bola taka doba, ze som si nepreverovala doktorov a toho mi odporucila nasa znama doktorka.

Prsia som vtedy neriesila, lebo to sa stale dalo nejak podvihnut :) Len teraz uz budem mat 25 a chcela by som uz zmenu, byt zenou! Mamina pri mne stoji, ale v tomto som aj ja opatrna, stale neviem co urobit, lebo toto je nieco co ti daju do tela. Preto stale sledujem aj forum a aj sa utvrdzujem, ze to chcem podstupit.