Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

podla mna vsetci robia peknu pracu,nie len v KE.ale fakt nemusim pracu dr.Jezovitovej.v galerke som videla naposledy ale nepoviem koho a mala som dost,prsia pod krkom....ale uz nvm ktora ma zase pekne od nej,ale to je jedina vynimka

monni1985

Ahojte kočky,
čítam Vás už asi cez rok a pol, len teraz nestíham, pretože mám tesne pred štátnicami a nestíham sa venovať fóru. Budem však rada, ak mi môžete odpovedať na otázku, ktorú mám - Konečne sa blíži termín aj mojej operácie 16.6. u p. Červeňa v BB (idem zatiaľ len na modeláciu, aspoň to, lebo už som čakala veľmi dlho, len sa mi nepodarilo zastaviť laktáciu. Cítim tak nejako vnútorne, že bez implantátov nebudem kompletná, ale dohodli sme sa s Dr. že to u mňa rozdelíme na 2 zákroky, najprv modelácia a neskôr po čase sa dohodneme na zväčšení).
Ide niektorá z Vás na operáciu do BB v rovnaký deň? :)
A ak mi vie niektorá z Vás odpovedať - chcem si začať riešiť predoperačné, a viem, že niektoré z Vás to vybavovali mimo obvodného lekára. To je aj môj prípad, radšej by som si to chcela vybaviť v súkromnom centre, teda nie cestou obvodného. Na papieroch z Novamedu mám však napísané, že okrem predoperačných treba priniesť aj zdravotnú dokumnetáciu alebo aspoň výpis z nej od obvodného lekára - skutočne to treba????
Dakujem za odpoved. Pekný zvyšok víkendu. :)

ZUZANA1407

ahojte..ja som 12 dni po operacii....bola som v CHIRMED KOšICE.......a som maximalne spokojna....velmi dobra klinika.....superrrr...Dr.Magdo je super...aj Kačmar:-)))))

engie100

Ahojte, chcela by som sa opýtať či niektorá nemáte skúsenosť s operáciou v Košiciach?Potrebovala by som sa poradiť s výberom...Ďakujem. Na ktorú máte najlepšie referencie:)