Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

barborka10, chcela by som sa ta spytat, ci by som uz mohla ist do solarka. som necele tri tyzdne po opke a mam strasne pupaciky medzi prsiami. potrebujem si to trosku vyslnit. tak neviem, ci uz mozem a jazvy viem, ze neopalovat, takze siich prelepim asi...

Veronika 86

monni1985
ja mam 6.juna cize o 10 dni skor ako ty :) no to bude zaujimave, kedze ja obvodneho lekara na SVK nemam..tak to tam asi radsej zavolam..
Zuzana
no ano ty si neplatila nic, ale niektore baby to hovoria, ze platia, niektore nie. A ja to mam este o to drahsie, kedze nemam slov.zdravotnu kartu, ale 150eur, myslite si, ze je to normalna cena (na sukromnej klinike) ?

barbora10

nela111

vies,co?skor sa snazim telicko spevnovat,s vahou uz moc dole nechcem ist,dala som dole 2 kilecka,teraz mam 50kg a to mi staci:)ja som mala problem iba s bruchom,ale dala som sa tvrdo na to a ide to.brucho mam o 50 percent lepsie ako som mala,este to uplne nie je ono,ale aj to bude,musi!:)inak chodim na step aerobik a musim povedat,ze perfektna vec na spevnenie tela,hlane noh...

k tej jazvicke.mne trvalo dlho kym vybledla,ale po roku uz bola krasna a teraz ani nehovorim.chce to iba trpezlivost,urcite to nebude hned:)

monni1985

Veronika, a kedy máš termín?
Ja som sa chcela obvodnému vyhnúť úplne, tak som si tiež na súkr. klinike chcela vybaviť predoperačné. Ale ja mám na viacerých papieroch z Novamedu spomenutú tú dokumentáciu, takže aj tak za všeob.lekárom budem musieť teda zájsť.. Neva :)

ZUZANA1407

ja som si robila predoperacne a vyslo ma to na 0eur......samozrejme,zdravotnu kartu pytali vsade..aj u internistky,aj na Are...

Veronika 86

monni1985
ja tiez idem do BB ku Cervenovi a mne teda nic nepovedali o dokumentacii.Ale neposlu ma nikde, pretoze ja budem operovana hned ako pridem na SVK (kedze som mimo) takze mna budu musiet aj bez karty zoperovat kedze mi nic o nej nepovedali. A ja si vybavujem predoperacne na sukromnej klinike, si predstav, ze odo mna pytaju 150eur!!! Nemam totiz slov.zdravot.kartu.

ZUZANA1407

leus

ja som zase na zabavnikovu pocula ,len zle...ze to odbuchuje...neviem,no.....a cenu neviem......ja som jej pisala 3 maily a ona mi ani na jeden neodpovedala..tak preto som sa rozhodla pre Chirmed....kazdy musi skusit,kde si mysli ze je dobre,,to je moj nazor..niekto ma nazor na Chirmed....ja som spokojna.....fotky mam v galerke tak nech sa baby poobzeraju....