Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

korki

Do solarka uz kludne mozes.. pokial sa spravne pamatam, tak prve dva tyzdne by sa nemalo chodit.. ale po dvoch tyzdnoch uz mozes, s tym, ze si musis prelepit jazvicky.. Ja som tiez chodila uz po dvoch tyzdnoch.. a jazvy by sa priamo nemali vystavvovat slnku/ziareniu tusim pol roka.. takze prelepit a no problem :) Neviem, kadial mas rez.. ale ja co mam pazuchou, tak som si to ani neprelepovala.. len som jednoducho nedvihala v solarku ruky.. :)

cora5

pre Veronika 86: 150eur za predoperacne?????mam rovnaku situaciu ako ty ,ale mala som mat predoperacne u cervena a sestricka mi spominala daco okolo 40-50eur,uz neviem presne,musela by som sa mrknut,ale urcite to nebolo nad 100eur,papa

cora5

ahojte baby,ktora ste bola teraz v sobotu v Pezinku dr.Cerven?zial,mala som o 10h termin na opku ,cakala som nan pol roka a musela som ho zrusit zo zdrav.dovodov,teraz sa tam dostanem mozno tak na vianoce:(tak som len zvedava,kto bol namiesto mna a ako je spokojna,papa,majte sa krasne:)

barbora10

korki

neviem po akej dobe sa moze do solarka,ale ja by som povedala,ze tak po tych 6-8 tyzdnoch...aspon ja som skor nesla:)

engie100

ZUZANA 1407
Ďakujem pekne za odpoveď.Určite pôjdem na konzultáciu do Chirmed,počula som však pozitívne reakcie aj na Mojmírku?Doktorka Hudáková.Tak neviem...
Môžem sa opýtať akú máš veľkosť a tvoju výšku plus váhu?Teším sa že sa konečne môžem o tom s niekym porozprávať :)))Ď.