Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

engie
ja som tiez bola na konzultacke u magda , netrvala dlho, odbiehal na operacku....ale ma pomeral a vysvetlil par veci kolo mojich otazok...

engie100

ZUZANA1407
Nemôžeš mi prosím popísať ako prebiehala konzultácia u dokt. Magda?V Chirmed?
A ako sa cítiš po opke, asi po koľkých dňoch si už bola činná.Ja mám 3-roč. syna, tak si to chcem nejako dobre naplánovať s jeho strážením.Ďakujem

leus

rolanda
kernerova?to si sa k nej ako dopracovala...u nas v meste ma sukromnu ambulanciu, ale o nej neni nikde ani zmienka na nete ohladom augmentacie, ani tu , vobec...

kobra17

Korki
Presne ako hovorí Kleopatra.Do solárka môžeš 14 dní po op.,ale jazva nesmie na slnko ani solárko 6 mesiacov...

ZUZANA1407

engie 100

musis poslat foto pred na mail e.uhrinkova@gmal.sk aj svoj nick..a pootm dostanes hesla k ansim albumom.....ja mam 420ml okruhle nagor...vysku mam 165 a vahu 58.......