Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

ahojte baby, dakujem pekne.
Musim povedat, ze mam brutalny problem kupit si podprdu!!! podla mna by mohol uz podprskovy priemysel ratat so stihlymi babami co maju vacsie silikonove prsa, ked uz ta plastika existuje!!!

korki

baby, trosku dost odveci, ale poradte... idem si dat po dlhsej dobe predpisat antikoncepciu a neviem, ake su teraz na trhu a su dobre, co sa tyka pleti, vahy a pod. a samozrejme aj cenovo by mohla byt tak normal... naposledy som uzivala pred 4 rokmi. takze som mimo teraz...

inak som dost proti, ale co uz. dve deti mam, vlastne tri (35-rocne, 100kg hovado, xixi) a doteraz sme si davali pozor, no ale ako su tu uz tie prska, tak moj muz sa prestal ovladat, xixi. tak musim...

poradte, pls. dik!!!

ZUZANA1407

engie100

Magdo je zlaty...bola som tam asi polhodiny,,,napis si otazky na papierik,lebo ja som zo strach aj zabudla co sa chcem pytat....pomeral ma..ukazal mi take akoze vzorky...a navrhol mi velkost..aj mi v Pc ukazoval fotky,ze ktore sa mi pacia..aby vedel aku mam predstavu...navrhol mi 390 a ja som povedala ,ze chcem väcsie,,tak mi dal 420 ale ze uz väcsie nie....bol somnou aj manzel..hned mi na recepcii povedali sumu..predoperacne som si robila sama ..nie,cez nich..maju to za 70eur....a mna to vyslo zadarmo.a co sa tyka syna..ja mam doma 1 1/2 rocneho...v utorok som bola operaovana..... a 3 dni som mala operku.ktora ho brala .....a uz v sobotu som bola ok...v nedelu dokonca som bola na hostine.ani prve dni neboli strasne,dalo sa to vydrzat,ale ja som chcela len spat z tych liekov co ti daju domov....takze tak...ved ako sa dostanes do galerii,tak si pozri moj album.teraz som 13 dni po operacii.....a keby som mala dovolene ,tak uz kludne spim na boku....ale neriskujem.....

korki

najlepsie bude, ked si to v nejakom foto programe urobim sama a dopisem do fotky a nemusi sa s tym ona zdrziavat....

korki

bianca, to som si aj ja vsimla. ale to su tie popisky, pod ktorymi som si ja ulozila fotky do pc. to nie su tie, co dava livka. ona teraz dava take oknicka na fotke, vlavo dole a tam su tie info no a niektore tomaju a ja a niektore zas nie... ale napisala som uz aj livke, tak hadam to postupne prida. no neviem...

bianca003

korki aj ostatne baby ...
popisky sú pod fotkami dole ale sú strašne drobným písane ....ja som si to len náhodne všimla :-)

korki

kobra, kleopatra, dik. ved som tri tyzdne po opke. tak dnes som uz predsa len isla. ved leto sa blizi a ja som bleda ako stena. a jazvy mam pekne schovane v pazuche, prelepila som ich preistotu a nedviham ani ruky. takze hadam si neuskodim...

inak teraz som dopozerala vsetky nove fotky a fakt musim povedat, ze vsetky su super. a neviete, kedy tam ta livka popridava aj popisky, lebo ani u mna ani u niektorych nie su???