Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankaaaaaaaaa

a nevieti mi poradit nejaku stranku kde si pozriem fotky pred a po operacii?
ako to vnima vase okolie? rodina? ze mate silikony

korki

barborka10, ano. uz viem... ale ja to vyriesim tak, ze ja si v programe vlozim text do fotky a tak to poslem livke. tak to bude lepsie aj pre nas, aj pre nu...si myslim...

barbora10

baby info o fotke mate u kazdej,akurat pri niektorych to ukazuje hned na foto,u inych malinkym priesvitnym pismom pod fokou:(je to tak dobre na hovno,lebo kto nevie,tak to nenajde...pred tym to bolo dobre a tak by to malo byt stale!

adadka

Zuzana,

a ty máš zakázané spávať na boku? Ja som sa na to nejako zvlášť doktora nepýtala, keďže tu na tomto fore som sa dočítala, že baby na boku spávajú pár dní po op. Ja spím na boku od 7. dňa po op. a na op. sob bola deň po tebe.

anna1972

ZUZANA 1407
Nevieš aka je čakacia doba na operáciu v chirmede? Neviem kedy mi stačí íst na konzultáciu, kedže na operáciu by som chcela íst až v septembri. Dik

anna1972

ZUZANA 1407
Nevieš aka je čakacia doba na operáciu v chirmede? Neviem kedy mi stačí íst na konzultáciu, kedže na operáciu by som chcela íst až v septembri. Dik