Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

tessy
Akurát som teraz poslala poslala foto.Som 8t po op.No vôbec nevyzerajú ako gulaté a mne o to išlo.Možno som si ich mala dať aj upraviť trošku,alebo som mala dať ešte trošku väčší impl.,lebo mám pocit,akoby som tam okolo bradaviek mala ešte prebytočnú kožu.Ale aj tak,mne sa zdá,že sú čapaté.Vy ich máte všetky také pekné súmerné a ja mám pocit akoby boli také nejaké ako skosené kúsok nad bradavkou smerom dolu.Ale mne to nevadí,len ma to trošku mrzí,že nie sú také tip top ako vaše.AAAAALE,hlavne,že súplné.Len fakt je to horšie s kúpou podprdy,no čo už.Musím chodiť hľadať skúšať chodiť hľadať skúšať...

tessy111

Nela111, sestra ich ešte nevidela na živo a už to neriešim.ja som Max..spokojna.
Ingridka, dakujem!

Luxury,Silvikh,MartinaLo a ostatne, krasne prsia.

kobra17

Luxury
Svatá pravda.Dnes som ich vyskúšala ani neviem koľko.Keď je dobrý obvod,tak jasnačka je malý košík.No som z toho hotová....

Nela111

Rolanda
Dr. Kernerova z Novamedu mi pred par rokmi vyberala znamienko, zhodou okolnosti na prsiach, resp. medzi prsiami, a mam tam naozaj krasnu tenucku jazvicku. Neviem o tom, ze by robila aj ine operacie..

barbora10

inak s tym solarkom je najlepsie opytat sa doktora co vas operoval,lebo ja som nasla,ze jeden dovolil solarko az po 6 tyzdnoch,druhy po 8 a iny zase po troch tyzdnoch.