Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

jankaaaaaaaa

mna vysla operacia 2100eur v Chirmed..mala som zlavu 50eur,lebo som mala kupon z facebooku...ale isli trosku hore,,,,ja som mala este staru cenu....neviem ako to je na zapade....ale kamoska z blavy platila 2800eur...zaleti ci mas okruhle impl. ci kvapkovite,tie su drahsie...

ZUZANA1407

adadka

ja neviem ci uz mozem spat na boku 13 dni po operacii...neboli to,ale sa bojim aby sa daco nestalo ..neposunulo.....

anna1972

neviem ti povedat aka je cakacia doba v Chirmed......ale ja som bola na konzultaciu jeden mesiac a na druhy som isla na operaciu....ale viem,ze zacinaju ooperovat v strede augusta......tak na konzultaciu mozes ist do stred jula...potom sa mi zda ze nerobia....aj ja som chcela ist az v septembri,ale nasiel sa volny termin na 3 maja,tak som isla....a som stastna,ze to mam za sebou....ale isli im trosku ceny hore od 1 aprila....ja som to mala este za stare ceny,lebo som sa do 1 aprila rozhodla ....

kobra17

tessy
Mám dvoch synov--17r.a 9r.Pred prvým dieťaťom som mala prsiska paradne,potom mi tam zostala len koža,pri druhom sa mi zasa vyplnili,no a keď som dokojila,tak strach a hrúúúúza.Takže som fakt spokojná,lebo skoro 9r.som túžila po tejto op.a teraz ani neverím,že to mám za sebou.Takže sa vytešujem a nech sú aj čapaté,ja na nudu nechodím,starému nevadilo,že aké som ich mala,takže som to robila vlastne pre vlastný dobrý pocit,pre seba samu...

tessy111

Kobra
samozrejme, že pokukame a zhodnotime.To maš uplnu pravdu v tom, že čo si mala pred opkou a ja tiež.Bože.Ty maš deti?Myslim, že ti to ešte môže poklesnuť.ako dlho si po opke?

kobra17

tessy
To už aj mňa napadlo,len som sa bála,že keď dám stredný pr.,tak budú moc vyčnievať do boku,už aj teraz dosť vyčnievajú.AAAAALE ,v podprde je to dobré a na to,že som nejakých 17r.chodila so šupkami,tak som spokojná.No ale uvidíme,možno keby ešte klesli,tak sa mi tá koža viac napne a bude to dobré.Myslíš,že ešte môžu klesnúť???

tessy111

Kobra17, na tych novšich fotkach to nieje tak vidieť.Pošli terajšie ,hlavne z boku.
Inač info o foťaku pod mojimi fotkami nieje dobre.Všimla som si až ked som ich poslala Livke, že som nemala nastaveny datum a čas na foťaku.

tessy111

Kobra17 a nieje to tym VP-lom?Všimla som si to až teraz, ked si ma nato upozornila.Možno ked ti trochu poklesnu, tak sa to upravi.