Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

leus

musis ich poziadat o priatelstvo..a tam maju kupony....len si normalne stiahni na kancelarsky papier...Nagor mi odporucil Magdo...ze maju s nimi lepsie skusenosti....nie,ja som inde nebola na konzultacii..kamoska bola v PO,ale nieje spokojna,tak som isla tam,kto mi skor poslal mail....:-))))a nebanujem...

keli

Ahojte baby. Pred dvoma dňami som poslala svoje fotky a zatiaľ mi neprišlo heslo. Neviete čo sa deje. Ďakujem za odpoveď.
Keli

engie100

ZUZANA 1407
Ďakujem za info, ešte sa chcem opýtať prečo si sa rozhodla pre značku NAGOR?

A ty si nebola na konzultačke aj na Mojmírke?Ja som tiež počula na ňu celkom dobré odporúčania...Tak neviem. Ale určite skúsim Chirmed.

ZUZANA1407

leus

neviem..zalezi od implantantov......samotna operacia teraz stoji 1100eru,anesteza 200.podprda55,+implantanty,,,,a este ked si stiahnes z facebooku kupon na zlavu tak mas -50eur z operacii,,,,,tam je 5%zlava.....moje implantanty stali 900eur.... nagor..a operacia ma vysla na 950eur...s tym kuponom....