Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Vsak prave, ja by som do 400 v zivote nesla, preto sa bojim ci tych 300 nebude vela, ale nie som doktor a musim sa s nim poradit :) Ale na op pojdem asi az po lete, isla by som aj hned, ale ked len 8 tyzdnov musim mat pooperacnu podprdu, tak asi teraz na leto no neviem asi tak na september by som to dala, lebo chcem ist aj do USA a nejak sa to nestiha.

A asi pojdem rez pod prsom, tak som sa ta aj chcela opytat ako to mas? to ti klesnu potom prsia ze to nie je ani vidno? Ja sa bojim aj toho, ze ako som rastla, tak mam strie na celych stehnach, na kolenach a neviem ci vlozenim sa m aj na prsiach nepopraska koza, to by som neprezila :)

Luxury

gossip - vela zalezi aj od postavy a rozmerov hrudnika, resp. svalu, uvidis co ti navrhne doktor a od toho sa odpichni. myslim ze 250 ml je malo. ja som rada ze som nesla pod 300, to by sa mi uz stratilo, aj ked polytechy replicon napr, su uzsie myslim. No a 400 by ma zabilo, to by som nevmestila, uz 360g mam ledva ledva, to si citis aj na dotyk. Ak maju baby sirsie hrudniky, mozu si dat 400ml a viac , ak sa bavime o prirodzenosti samozrejme :-) nepozeraj na to co si davaju druhy, ale co chces ty a co by sa tebe pacilo a hodilo, hm ? :-)

gossip_girl

Florida tak ja dufam, ze uz vsetko bude tak ako ma byt:) a to po akom case si mohla ist na reop? a kolko ml mas?

gossip_girl

Luxury,
nestras :) no mne este nenavrhol nic, ja si tak sama vsetko prezeram, skumam a hodnotim, co by mi bolo dobre, tak som zvedava ci sa doktor trafi do mojich predstav. Ja len tak mapujem.. To som nevedela, ze aj v tych znackach je rozdiel, tak to si musim zvazit, tak asi aj 250 by mi mozno stacili :) len ked vsetky tu si davaju tak 400, len ja nechcem vobec velke aby to nebala skoro ani zmena, len tak pre moj pocit a v trickach trochu plnsie :)

jankaaaaaaaaa

ked ma niekto prsia posadene nizsie ako by malo byt a da si voperovat silikony, tak sa aj prsia zdvihnu? alebo len sa tymi silokonmi zvacia? treba radsej zvolit modelaciu prs?

Luxury

gossip - pozrela som si tvoj zaklad, 300 budes mat super, podla mna mozes aj o kustik viac, co ti navrhol doktor?
Nagor je troska iny ako polytech - material aj rozmery, myslim, ze budes mat vacsie prsia ako keby si mala polytech. :-)

gossip_girl

Florida a kto ta operoval? A ked sa dava znovu implantat, tak ta jazva s ahoji rovnako? ze nie je az tak vidno?

Luxury,
no ja mam tiez tak S a nechcem menit, mam aj pekne veci:) Ja by som chcela tie nagory, tak neviem ako to je tam, ale frajer ma nastrasil, ze 300 ml budem mat 3 a to neviem ci by nebolo moc na mna:)

Luxury

gossip - 320 a 360 mam, ale nie ml, Polytech ma g.neviem ako to na ml, ci viac alebo menej... ja som spokojna, nechcela by som uz vacsie, ale ani mensie.uz teraz mam problem s kupou podprdy. Co sa veci tyka, tak ostala som pri eSku a iXeSku, jasne ze zas mam problem pri saku napr.:)
ale urcite mam vacsie prsia aj ako som mala s podprdou, C kosik je mi maly.