Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankaaaaaaaaa

mohla by som si tiez porziet obrazky pred a po operacii? alebo neviete mi odporucit nejaku stranku? rozmyslam o operacii, ale zatial nato nemam :) ani peniaze ani odvahu :D ale snad sa odhodlam ked nasporim

gossip_girl

Luxury,

chcela som sa ta opytat, ty mas asi take prska ako by som chcela, myslela som ze mas 300 ale teraz som pozrela ze v jednom az 360? a to je ako s tymi ml? Ze 300ml su trojky? Ty si inak nemuslea menit oblecko? lebo ja nechcem urcite menit veci, a ani nechcem velke, take asi ako mam teraz v podprde, mozno trosku vacsie:)

jankaaaaaaaaa

no chapem ze to teraz nehovoris kazdemu, ale predsa, je to vidiet nie? ked sa ta niekto nato opyta ze nejako ti narastli prsia co povies?

jankaaaaaaaaa

no chapem ze to teraz nehovoris kazdemu, ale predsa, je to vidiet nie? ked sa ta niekto nato opyta ze nejako ti narastli prsia co povies?

jankaaaaaaaaa

aj rodicia, alebo stari rodicia? ja neviem jak by sa nato pozeral moj otec a mama.. a zena potom moze normalne kojit alebo ako to je?

Luxury

Zuzana1407 - ak mas rez pod prsnikom, radsej sa spytaj doktora. Co maju pod pazuchou, nemosia od 3 t nosit podprdu, aby im implose klesli, tie co maju pod prsom by mali nosit 6 t, aby neklesol.To mi povedal doktor. Mna sa pytal, ci som ju nasila naozaj poctivo 6 t. radsej sa ho spytaj...
Jankaaaaaa - moje okolie na to reaguje velmi pozitivne, podporovali ma.