Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

Ahojte, chcem sa opýtať či ste niektorá aj taký rok alebo dva po opke?Ako sa tie prsia usadili?A aký je to pocit - je to už ako vaša súčasť? Ď.

ZUZANA1407

henulka

musis poslat foto pred opkou na tento mail a ona ti posle hesla k albumom..nezabudni napisat aj svoj nick e.uhrinova@gmail.com

ZUZANA1407

ahojte baby..chcem sa spytat,ci mozem po 18 dnoch od operacie dat dole na jedno poobedie tu poprdu a dat taku iba nevystuzenu,bez kostic????ideme v sobotu na hostinu a vraj ma byt teplo,,,nechcem brat rolaky..myslite,ze sa nemoze nic stať??ma niektota s tym skusenost????

maminka81

baby výberu stehov sa nebojte, ozaj to vôbec nebolííí... mne vyberali 3-4/2011 celkom 11 znamienok..a poviem vam tam na výber stichov bolel moc, ale teraz pri tomto..vôbec nie, dr červeň má asi zazračne ruky, vôbec ale vobec to nebolelo....

vierka86

timuska
aj ja sa bojim tych stehov,ked som si bola dat odstranit znamienka a vyberali mi potom stehy mi slzy tiekli ako mi to doslova vytrhavali z koze, strasne nieco, takze mam fobiu normalne z toho ;D

maminka81

a ešte babulky chcela som sa spýtať, dr.vravel že sa môžem už kludne použivať deodorant nejaký s alkohlom.... neviete poradiť aký??? lebo ja sa dost potím a darmo auj ked sa niekolko krat za den umývam čistou vodou, ja sa cítim :))) a rada by som aj nejaký ten deodorant použila...len neviem..aký??

maminka81

ahojte babulky, ja som dnes bola na výber stehov, dr. 100% spokojnosť, milý, a výber stehov vôbec nebolel... len sa mi zda že mam akosi hrubu jazvu myslim dost ako kopček, ale dr vravel že sa ešte upraví ved čo by som chcela na 11 den po opke, že? :) inak dnes dr mi vravel že ja už vôbec ani cez den ani na noc nemusím mať ten pás ...je mi to divne ale som veľmi rada, takže dnes mam konečne volnejšie dýchanie, a dr ešte vravel že od dnes možem byť denne tak 2 hodiny uplne bez podprdy, a že dokonca môžem tak mierne na poloboku už aj spávať, ale to sa ešte bojim, predsa len 11 den po opke a ešte aj bez pásu,
inak prsia sa mi páčia, mam síce pod jedným modrinku, aj na druhom malu, ale to dufam čo chvíla prejde :) a fotky sa budem snažiť poslať čo najskor do galerky..
inak poviem Vám že to bol pocit dnes k nezaplateniu, ked som sa mohla normalne aj pod pazuchami konečne ospršiť sprcháčom :))bola som very happy