Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

kočky,

ja som 2 týždne po operácii a v sobotu som si nasadila antikoncepciu /dostala som menzes/ a mam pocit, akoby sa mi nalievali prsia. Je to normálne? Ide mi ich rozdrapiť.
Máte s tým niektorá skúsenosti?

Nelina27

leus, to som aj ja zvedava, napis potom

baby nebojte sa, to vyberanie stichov je nic, ja som to ani necitila, par sekund a povedal ze hotovo

florida tak gratulujem... ake su pocity? ako sa citis?

zuzi, tu podprdu na jedno poobede si kludne daj, ved my od dr. Cervena nosime nevystuzene podprdy od 3 tyzdnov na den, takze to mas uz skoro tolko, nic sa ti nestane a prajem peknu oslavu:-) mozno si aj niekto vsimne tvoje nove objemy :-)))

korki, aj ja som urgentne riesila antikoncepciu po opke, ako mi meskal menzes vtedy, taky stres ma chytil ze opat po rokoch som sa k tomu vratila, ale nedavam si tabletky ale testujeme druhy mesiac Nuvaring, to je taky silikonovy kruzok co sa zavadza do posvy, haha ze ked uz mat silikony na hrudniku, preco nie inde? :-) tak este neviem ci pri nom ostanem ale zatial celkom ok...

maminka81

leus - ja som sa na to dr pýtala pred operáciou 2x, a vždy povedal, že cysty ap, nie je problem vyoperovat aj s implantatmi, kedže cysty su v prsniku ap...a že oni zavadžaju implantaty pod sval.... a tiež pokial mam cystu do 1 cm... nik mi ju nevyoperuje...operuju sa až väčšie...a to by som čakala možno 2-5-6-8 rokov....
ale je pravda čo dr..to možno iný názor...

leus

baby co mate hrcky v prsniku
som hovorila s Dr.Zabavnikovou a ta mi povedala, ze ona kym nebudem mat chirurgicky odstranene hrcky v prsnikoch, tak vobec neodporuca augmentaciu ...ak by sa mali hrcky vyberat s implantatom, tak je riziko poskodenia implosa , a zdoraznila
- aj ked je ulozeny pod svalom...