Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
este mi z chirmedu neodpisali...ona mi povedala ,ze keby slo o cystu tak to zoperuje, ale ze fibroadenom nejde riskovat-neviem preco ked cysta je prekarcinom a nie fibroadenom.A ze sa implose aj tak ked su pod svalom mozu poskodit.Ja neviem, ona na mna celkovo posobi tak divne, aj tie psychotesty co robi...asi je velmi poctiva no, neviem.Asi tu Op predsa len necham na chirmed, uvidim ako sa oni k tomu postavia.

ZUZANA1407

carina

chod kludne do väcsich..ja mam 165 a 58 kg..a mam 420 ale okruhle....a chcel mi dat max 390 ale som na neho tlacila,ze väcsie....tak mi dal 420..pytala som este väcsie ,ale nechel dat......konecne mam po....zavisi aj od toho ci mas niejaky zaklad...ale pri tvojej vyske kludne chod na 440ml..neboj sa...

carina

caute kocky,
uz vam dlho chcem napisat ako som dopadla na konzultacke len nejak mi to nevychadzalo casovo...
predstavte si, co mi povedal dr.!!! ja som velmi chcela anatomy ale bolo mi luto, ze tie on nedava cez pazuchy. Ale on mi to tak spravi, som strasne happy. Chcel mi dat 410ml, ja som take pôvodne aj chcela ale ako ste tu vsetky pisali, ze sa vam mali a kludne môzem ist do väcssich ako povie, tak som sa ho spytala na 450ml a on na to: Chcete? Dobre, dobre, pockajte, pomeram...ano dobre dame 440. To na vas bude dobre, zmesti sa...aj ked to budem "rvat" cez tie pazuchy ale kto vie, ten vie. Uplne suverenne a isto na mna pôsobil. Ja som si v ordinacii prikladala tie 410 a sa mi zdali male, tak aj preto som hned navrhla tie 440tky. Neviem ci si pamätate ale som vysoka 176 a vazim 68kg ale dufam, ze este pochudnem daco ;) Ale zeru ma mrle, nech mi to predsa len nie je vela, ci to nebudu fakt 4ky, bo to ma jebne. On aj povedal, ze 4ky ale ze na mne budu vyzerat ako na malinkej a chudunkej postave dvojky, tak by som asi mala verit :(( ci? Aaaach do oktobra este daleko, este budem spekulovat jak sa poznam :)

carmennka11

Ahoj baby,
tak už mám dúfam, že úspešne po :-) asi budem lámať rekordy podľa toho čo som tu čítala, ale teda v piatok som mala opku, a v nedelu som už odovala v reštike a nakupovala topanky,dnes už šoferovala :-) bolesť takmer žiadna, analgetika neberiem, jediné čo nezvládam je spánok na chrbte :-((( ale musím odpočívať, tak už nesmiem byť taká aktívna...idem poslať po-foto livke...
p.s. prijala by som aj väčšie, no ževraj su akurat :-))

martinaLO

gossip_girl
no mne sa zdali zo zaciatku male ze su..ono to uvidim poriadne a možem zhodnotit,ked si dam normalnu podprdu a ked trochu zmaknu..ale mesie by som si nedala lebo tu bolest a strach podstupit tak nech uz je to aspon vidno..a budes ich mat teda o trochu vacie ako ja ked mas zaklad vacsi..ja som chcela taketo a presne aj tu velkost mi odporucil doktor aby boli prirodzene..a bol to navacsi rozmer pre moje miery..podla nejakej tabulky mentorov..