caute kocky,
uz vam dlho chcem napisat ako som dopadla na konzultacke len nejak mi to nevychadzalo casovo...
predstavte si, co mi povedal dr.!!! ja som velmi chcela anatomy ale bolo mi luto, ze tie on nedava cez pazuchy. Ale on mi to tak spravi, som strasne happy. Chcel mi dat 410ml, ja som take pôvodne aj chcela ale ako ste tu vsetky pisali, ze sa vam mali a kludne môzem ist do väcssich ako povie, tak som sa ho spytala na 450ml a on na to: Chcete? Dobre, dobre, pockajte, pomeram...ano dobre dame 440. To na vas bude dobre, zmesti sa...aj ked to budem "rvat" cez tie pazuchy ale kto vie, ten vie. Uplne suverenne a isto na mna pôsobil. Ja som si v ordinacii prikladala tie 410 a sa mi zdali male, tak aj preto som hned navrhla tie 440tky. Neviem ci si pamätate ale som vysoka 176 a vazim 68kg ale dufam, ze este pochudnem daco ;) Ale zeru ma mrle, nech mi to predsa len nie je vela, ci to nebudu fakt 4ky, bo to ma jebne. On aj povedal, ze 4ky ale ze na mne budu vyzerat ako na malinkej a chudunkej postave dvojky, tak by som asi mala verit :(( ci? Aaaach do oktobra este daleko, este budem spekulovat jak sa poznam :)