Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

kočky,

ja som 2 týždne po operácii a v sobotu som si nasadila antikoncepciu /dostala som menzes/ a mam pocit, akoby sa mi nalievali prsia. Je to normálne? Ide mi ich rozdrapiť.

Máte s tým niektorá skúsenosti?

Luxury

gossip - este nemam prsia tak prirodzene, je to len 6 t po op.ale zhora si jazvy nevidim, iba od spodu to vidno. Mam ich vsak uplne presne v ryhe,takze ked to vybledne, bude to super.Ja som spokojna s jazvami, keloid vraj mat nebudem,vraj su pekne, malinke ciarocky :-)
8 tyzdnov to je dost nosit tu pooperacnu, uz teraz by som dalsie 2 t so skafandrom psychicky nezvladla..
A co sa tyka strii, natiahla sa mi koza a mam tam take male biele ciarocky, ale ja si z toho nic nerobim, po kojeni to bolo horsie s takymi fialovymi striami...tie sa mi vyhladili, toto ma naozaj netrapi :-)

gossip_girl

martinaLo,

tak ja som sa este takto nemerala, aj by som sa teraz, ale nemam tu meter :) pozerala som foto, no ja mam o nieco vacsie ako ty pred a nezdali sa ti velke teraz? ze taka zmena? A oblecenie si nemenila? ci este ani nenosis?

Florida

mne sa totiz jeden neusadil bol stale taky tvrdy ako na zaciatku takze v podstate hned len sa cakalo ci to este nezmakne aj nejake lieky som brala ale bolo to stale nemenne

martinaLO

kobra 17

ja som sa na to pytala,lebo ked budem mat 10 tyzdnov,ideme do termalnych vod a ze v pohode...ze sa kupat moze uz po vybrati stehov mi povedal ale teda myslel doma vanu:-)

gossip_girl

ja mam 290ml a do mensich by som nesla..a mam pod prsiami 69cm a cez som mala max.82

kobra17

babulky poradíte?
Môžem sa kúpať v teplej termálnej vode 10 týždňov po op?Nevadí,že sa tá rana bude máčať?Rany sú zahojené pekne,žiadne komplikácie,žiadne hnisanie,nič.Čo poviete?