Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

tessy
teraz vsetko zalezi od postoja doktorov, Z.trva na odstraneni hrciek pred OP, uvidime co povie chirmed...nechce sa mi dat vyberat tie hrcky, lebo aj tak narastu nove, naco sa dat stopkat zbytocne...
vladka
no no nevolala som, ved mi raz odpisu na mail...

gossip_girl

martinaLO,
tak dakujem za radu, som nevedela. Musim sa na toho mojho dr pripravit, ale on mi povedal, ze robi prirodzene, tak snad mi vyberie ako by som sa s nimi narodila, ja nechcem zas nejak putat okolie hihi a hlavne teraz co ma trapi, aby som nemala strie, lebo ako som rastla, tak mam po celych stehnach, nedaju sa prska na to nejak pripravit? ze mastit nejakymi olejmi?

gossip_girl

carmennka11

tak to gratulujem, ze si uz mohla takto fungovat ako nic, ja sa toho bojim ako to udem znasat a aj keby ma nic nebolelo, tak ja by som lezala asi stale aby sa len nic nestalo :) A kto ta operoval?

gossip_girl

carina,
to ktory doktor ti ide dat cez pazuchu anatomy? Ja chcem tiez anatomy a tak som sa s tym uz zmierila, ze pojdem asi rez pod prsom. Ja neviem ako to chodi s tymi ml, ale asi ked mas cez 400 tak su to stvorky nie?