Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

..samozrejme,ako uz viete..,niektore:) a tie ,kt.nevedia,pisem..,ze som absol.aj konzultaciu-FNlp,KE a ak mam porovnat pristup lekarov.. Hmm,neda sa! Uprimne a naozaj!Tie konzultacie boli rozdielne,nazory-navrhy tiez a co sa tyka pristupu "clovek k cloveku",to je ako nebo a zem,..slusne povedane..

nathania

Leus
Ahoj:) Ty sa rozhodujes tusim medzi Chirmed,KE a FNlp.d.Zabavn. Ano,som to Ja,na ktoru sa pytas.Mam zasebou spolu 4 konzult.,od chvile,ako intenzivne premyslam o augmentacii..a to je obdobie 2r. Pre porovnanie,vcera som absolv.poslednu konzult.-v Chirmed,d.Magdo a musim povedat,ze bola perfektna! Uzasny pristup,prijemna komunikacia..na urovni.

gossip_girl

leus,

ja mam tiez hrcku na lavom prsniku, ale uz od 12 a nic som s tym nikdy nic nerobila, este ked ma aj gynekologicka prezerala, tak ju nenahmatala, ale raz som jej povedala, ze ju tam mam aj ma poslala, ale nesla som nikde potom. Tie hrcky sa asi vyberaju vtedy ked rastu, kamaratke takto vyberali a zase jej zacala rast, takze neviem, ja sa len bojim ci otvorenim pre silikon a vlozenim by sa nemohlo nieco stat :(