Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

Leus
Ak sa rozhodnem,tak este teraz,co najskor..a co sa tyka ceny,od 1.4.maju novy cennik,je aj na nete a tusim to vychadza na 2255E.
Ty si sa uz aspon trocha rozhodla,kam a ake chces?

martinaLO

gossip_girl
je dobre ich premastovat pre opkou ako aj pred tehotenstvom brucho..ale podla mna je aj dost rodove ci strie budu alebo nie..
a vkladanie Axilárny-pazuchou,by som si dala len v tom pripade,hlavne teda anatomy ak ma doktor pristroj na to Endoskop-inac by som sa bala..kukni sem
somjedinecomam.sk

leus

nathania
tak kedy ides na opku,das si to cez leto???ja to uz necham radsej na jesen...aku sumu ti vypocitali v chirmede

nathania

Leus..
Hm..dojem,ze sa prave s Tebou rozpr.sekavo,odmerane..?Nie,Ja som jej volala viackrat a absol.som aj konz. a Ona jednoduchy taky pristup ma..:((( Nechcem povedat nic zle,ale ja som bola sokovana,sklamana.. Taketo "jednanie" som este nezazila... Ako lekar,je mozno odbornik na vysokej urovni,ale to neviem a mozno sa uz ani nedozviem..

timuska

Vladka 19
ahoj dnes som 12 deň po opke, zvládam to snád celkom fajn od 4 dňa po opke som nebrala lieky od bolesti. Stehy ešte mám mala by som ísť na výber piatok teraz, ešte budem volať. Už som ich videla ale ako sama vieš ešte to nie je ono kedže je tam ten nazberkaný rez a mimochodom nemám rezy v tvare kotvy ale ln v tvare lízatko okolo bradavky a dolu pod prsko :) Mám inploše pod svalom , čo hovoril že nebude treba leb mám dobrý základ ale nakoniec šli pod sval. Teraz už len dúfam, že ked mi vyberú stehy tak sa začnú lepšie tvarovať :)))

carmennka11

Gossipgirl - bola som v posonium clinic, ba, veľmi zlatí všetci a doktor super!!! Inak už som poslala live fotky, tak ked ich pridá, pozri...napísala som tam všetky podrobnosti, tak môžeš porovnať... hoci to zvládam uplne dobre, nasilu sa musím krotiť, predsa je to ťažký zákrok a včera na mna večer prišlo celkove vyčerpanie, tak som banovala, že som sa tak hýbala...dnes sa ani nepohnem :-)

leus

nathania
takze chirmed :)... vies so mnou sa Z.dost sekavo cez telefon rozpravala...som ju ospravedlnovala, ze mala asi naponahlo...no mozno to nebolo naponahlo :)

nathania

vladka19
Ahoj:) Ty si bola tiez v Chirmed,vsak? Prosim Ta,aky je tvoj nazor na lekarov,s kym si mala konzult.,kto Ta operoval a ako si spokojna s vysledkom?

nathania

Leus,Tessy.. ;)
Ano,je pravda,ze som viacmenej bola rozhodnuta pre FNlp,aj ked nie uplne presvedcena,vzhladom k pristupu lekarky..
Lenze,mne osud neprial. 3x som musela opku prelozit.. a to sa stane malokedy a neviem,ci to tu nejaka mala tak zlozite ,ako Ja.. Takze som uvazovala,ci to nieje znamenie a preto som isla na dalsiu konzult. a poviem vam,dobre som spravila..Nelutujem! :) ..a ci som sa rozhodla inac? Asi ano..