Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

a 300ml to neveim kolkatky su, ja dufam ze nebudem potrebovat tie C-podprsenky, ako padak velke :( OP necham uz len na jesen dakedy

leus

gossip_girl
nie, anatomy nechcem, budem mat gulate...no ja podla fotiek:vysoky profil to je napohlad ako gula, aj zvrchu su oni take vydute, proste ten prechod tam vidno, stredny tam ten prechod je taky prirodzeny, proste cele tak stoja prirodzenejsie

gossip_girl

no ja ani nemam poklesnute, este mne doktor nepovedal ze ake, tak ani nechapem velmi tym profilom. Aj ja som pocula, ze nagory su velmi kvalitne a anatomy chces? A tie 300ml to su ako trojky? Ja naozaj nechcem ani veci menit a chcem tiez aby to bolo co najprirodzenejsie. A kedy ides na op?

leus

gossip_girl
tam vacsinou davaju stredny ak nemas nejak poklesnute prsia, ja by som vysoky nechcela,nevyzeraju tak prirodzene.A tam odporucaju posledne nagor, ze je kvalitny a tak...

gossip_girl

leus, no uplne si mi trafila do mojich predstav :)

Ja som to tak sama zhodnotila ze tak 300 ml si chcem dat mozno aj menej a nagor. Ty si si zistovala, ze aky je rozsiel v tych znackach? ci polytech, eurosilicone, nagor?

A neviem ani ze ako to je s tym profilom, preco ti dal stredny?

leus

on podla tabuliek mi povedal, ze 280-300ml, nagor skor 300, tak a ja nechcem aj tak velke, ja som tenka ...a teraz mam dake jednotky, tak myslim ze budu ok

nathania

Leus
..300ml.str.pr. su dost malo,nemyslis?Samozrejme,zalezi,aku velkost chces mat "po"..Ake mas teraz miery?Pozerala si si tabulky?

ZUZANA1407

baby ,ktore sa chystate do CHIRMED KE,nezabudni si z facebooku stiahnut kupon na 5%zlavu z operacii,ale musite byt priatelia.........ano cennik maju uz iny...operacia isla hore z 1000 na 1100eur.....ja som mala este staru cenu....aj kupon.tak ma to yvslo na 950eur operacia......a operuju len do polovice jula,,,,,a potom zacinaju az po mesiaci.....

leus

nathania
ak nebudu mat problem v chirmede za tie hrcky, tak tam...mne vtedy magdo navrhol 300ml po sval stredny profil, tak pri tom asi aj ostanem...ale dam si este jednu konzultaciu u nich..

nathania

Janika24
Ahoj:) Ty si tiez bola v Chirmed.Pisala si,mas foto a mala si problem s vlozenim..Prosim Ta,ozvi sa a daj vediet,ako sa mas a ci si to musela nejako riesit....