Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

tak mi uz odpisali z chirmedu, ze opakovane operovali pacientky s malymi fibroadenomami,takze oni z toho nerobia problem !

janika24

Ešte som zabudla spomenúť,že konzultaciu som mala s Dr.Magdom,veľmi mily človek. A operovali ma obaja.Fakt zlatí lekári ale aj sestričky. Super personál je tam a taktiež vyborna starostlivosť po opke.

janika24

nathania

ahoj, ja som bola tiež v Chirmede.Ale bohužial musim isť este na reopku,pretože jeden imploš je vyššie v pravom prsníku.Tento mesiac to boli už tri mesiace od opky,ale nič sa nezmenilo, ten implantat mi neklesol,ciže ta reopka bude nutna a na kontrolu mam ist v juni ked budem mať 4 mesiace po opke.No a potom sa tam dohodnem s lekarom čo a ako.
Ty sa tiež chystáš do Chirmedu?

silviklh

Leus,ja mam vysoky profil,a nevidno mi ziadny prechod...ziadny sek ani nic podobne nemam :) to ma len baba,co nema hore ziadny tuk a aj to uplne minimalny,pretoze silikon je prekryty svalom

anna1972

Natalia, Leus

aj ja sa chystám na opku do Chirmedu, ale až niekedy v septembri. Zatial som nebola na konzultácii. Chystám sa v druhej polovici júna. Ani neviem akú velkost si dat, mám dobrý základ, trosku poklesnuté ale nie velmi. Tak mozme si vymenit skúsenosti a názory. Dik

martinaLO

kobra 17

prosim ta nenapisala by si mi na mail
gocova.m@gmail.com,ohladne toho kupania by som nieco chccela od teba..dakujem