Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

leus
preco nie anatomy? tie nie su este viac prirodzenejsie? Vsak necham doktora co mi on povie a podla toho budem spekulovat:)

silviklh,
a potom ako to je s tymi ml? ja chcem tak 2 a polky, nie velmi velke.

korki

ahojte...

silviklh, ako??? ako postupuje tvoje zaradovanie sa do normos zivota??? uz pracujes???

carina. super! uplne mi pripominas mna a moju konzultaciu s dr... tiez som tu bola od bab poucena, ze mam pytat co najvacsie a fakt vam tu vsetkym velmi dakujem, leboje to pravda. sice som nemala ziadny zaklad a bala som sa, ze ako to bude na mne kricat, ale poviem vam, opak je pravdou!!! vcera mi moja mama povedala, ze su male, xixi. ale zas ked som jej ich vytasila na holo, tak skoro odpadla. takze ono tie veci strasne skresluju. a uz cez den nosim normalnu podprdu, nevystuzenu a su uplne prirodzene. dokonca ani kamosky, ktorym som to nepovedala, tak ani neverili, ze som podstupila zvacsovanie. ono sa to vsetko ukaze v lete na kupku, xixi. tam budu vystavene plnej krase a velkosti. ja som bola pred opkou uplne plocha, ale nosila som vypchate az prepchate podprdy, aby som vyzerala ako zena, ale na kupku som sa schovavala, tam som to nemala ako vypchat, tak teraz sa uz normalne tesim na leto...

inak carina, urcite chod do vacsich!!! tak nas dr. je teda strasny frajer, ked ti ide dat tie anatomy pazuchou. ale ver mu, keby si neveril, tak ti to urcite nenavrhne. urcite to bude mat zlozitejsie ako pri gulatych, ale ked suhlasil, tak si trosku viac zamaka na tebe, xixi...

inak moje miery su tiez 175cm a 68kg, a mam v jednom 450ml a vdruhom 400ml a teraz kupujem podprdy 80C nevystuzene a 80D vystuzene... ale fakt sa pri mojej vyske a velkosti na mne stracaju.

gossip, z mojej osobnej skusenosti ti odporucam ist do vacsich mililitrov. to vobec nie je tak s tym cislovanim. a poviem ti, bola so mnou na izbe jedna babenka, ktora mala doktorom navrhnute 400 a ona si to samovolne zmenila a ked objednavala imploze tak si dala len 325ml a ked som ju stretla na vyberani stehov, tak sa mi stazovala, ze si bucha hlavu, ze to zmenila, lebo sa jej zdaju male a to este po case sa jej budu zdat mensie a mensie, kedze si na ne zvykne. a povedala, ze ten strach a utrpenie po opke, ta bezvladnost jej za take male prsia nestalo. tak urcite porozmyslaj. ked uz ides do takeho zakroku, tak urcite, ze nech to je vidno. ale ono to bude vidno len vtedy ked to ty budes chciet. ja ked si dam normalne tricko bez vystrihu, tak absolutne nikto netusi, ze som po opke.

leus

nathania
tak jasne ,ze pojdem radsej do chirmedu,ked mi to tam zoperuju bez roznych podmienok, tak co budem spekulovat...a o tej Z.aj tak mam malo info nato,aby som sa pre nu rozhodla...

nathania

anna1972
Ahoj:) Co sa tyka konzultacii,tie je najlepsie absolvovat hned,lebo zvycajne clovek potrebuje viac casu a informacii,nez sa rozhodne..Tazko sa je totiz porovnavat,kedze kazda mame inu stavbu tela,ine miery..Myslim,ze je potrebne si vypocut nazory roznych lekar.a vybrat si toho,komu doverujes a veris mu..A to je ozaj velmi tazke!:)

nathania

leus
Fajn,ze Ti tak odpisali.Si rada? Ako si sa teda rozhodla?Ides do Chirmed,al.este planujes dalsie konzult.a iny lekar.?

nathania

janika24
..:) ,mozme si popisat viac cez e-mail?
Rada by som sa porozpr.o konkr.vec.,co sa tyka opky V Chirmed a tak..

nathania

janika24
Ahojky:) Som rada,ze si sa ozvala:)Ano,je to pravda,su tam ozaj velmi mily:)Profesionalny&ludsky pristup.Vcera som tam bola na konz.,d.Magdo bol prijemny,vsetko vysvetlil,odpovedal na kazdu otazku.Bola to moja 4konz.,v prieb.2r.,co uvazujem..Tentokrat som sa rozhodla.Ano,Chirmed..