Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

anna1972
:)Nebola to moja jedina konzultacia,bolo mi navrhnute aj Nagor,330,str.p.,okr.,pod zlazu... Pred 2r.dokonca Eurosil.,350,okr.,str.p.,pod sval.. Lenze za 2r.som vela citala,stud.,komun.a posledny navrh sa mi paci najviac-Nagor460.. Inac,foto mam v galerke,pozrite sa a posudte.

nathania

leus
..neviem,podla coho sa rozhoduju,ale Ja uz som pocula vselijake nazory,kedze mam zasebou 4konz.a mnozstvo precit.info.. Ja som len cakala,co mi povie.Moj nazor bol taky isty,takze sme sa zhodli. Ak si uz bola v Chirmed na konz.,co Ti povedali?Urcite aj Ty mas vela prestudovaneho,takze aj Ty sa vyjadris..My sme vcera komunikovali a nebolo to o tom,ze som len pocuvala a prikyvla..

anna1972

nathania

tažko radit, ja sa tiež este rozhodujem, chod na konzultacie k viacerým lekárom a uvidíš čo Ti poradia, či sa budú zhodovať aspon približne ich odporucania. Ak nemáš žiadny základ a chces väčšie prsia tak na Tebe zrejme tých 460 nebude až tak veľa. Máš sirší hrudník menšie by zrejme nebola až taka zmena.

leus

nathania
preco ciastocne pod sval a pod zlazu?Preco nie rovno pod sval?No to by ma zaujimalo, podla coho sa v tomto rozhoduju, ja by som chcela uplne pod sval...

nathania

Ahojte:)
Prosim o nazor kazdej, ktora si to precita..Rozhodla som sa pre zvacs.prsn.,ako asi kazda,ktora je na tejto stranke:) Mam 166-66,pod prsiami 84 a cez 94-96,sirsi hrudnik,mohut.stav.tela.Mam navrtnute Nagor,460,okruhle,str.prof.,ciastocne pod sval+zlazu.. Co Vy na to?Poradte,prosim..

gossip_girl

korki,
pozerala som si tvoje foto, no na tebe vobec nevyzeraju velke a to mas v jednom az 450ml, tak ja neviem, ale ja mam tak 173 cm a priblizne 51-2 kg preto ani nechcem nejake velke, ze teraz idem na prsia, tak si dam co to zmesti aby to uz bolo aj vidno..

Vsak budem mudrejsia, ked uz doktor nieco navrhne :)