Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

carina
ja ked som bola tento rok na konzultacke u Trsku, tak mi povedal, ze nikto na Slovensku neoperuje s endoskopom, nepamatam si, ci kvoli cene a to je dovod, preco on nevklada implantaty cez pazuchu, lebo si nedovoli rezat naslepo, ale ze od leta by ho uz mal mat a tym padom operovat cez pazuchu.

Myslim si, ze ale nemas dovod na obavy: Cerven je najvytazenejsi to uz by sa davno ozvala nejaka baba a vedeli by sme o tom...len ja mam 10 kamaratok operovanych u neho a nic im neporusil :)))

nathania

anna1972
Prosim Ta a co Ti navrhli na tej prvej konzultacii,aku velk.,profil,znacku?Mas nej.foto?Kde si bola-Chirmed? Naozaj si myslis,ze vzhladom k mojim propor.a sir.hrudn.,to posledne,co mi bolo navrhnute,je akurat?:)

anna1972

nathania

ja mam 163cm,56 kg a svoje prsia mam plne dvojky, podprsenky nosim niektore aj 75 C a pod 360 by som ani nesla. Obvod pod prsiami mam 77 a cez prsia mam 93 a bola som na jednej konzultacii a udajne by som mala potom cez prsia 102, velkost tak 80C-D na zaciatku.

carina

korki
este k tym podprsenkam, takze C nosis nevystuzenu? no to je ok. Ja som sa tych Deckovych trocha zlakla. Lebo doktor mi vravi, ze budete mat 4ky. To mi az na konci povedat, ked uz vsetko dojdenane. A ja na neho infarktove stavy :)) ze neeeee nechcem to davame radsej tie 410tky :))) a on, co sa bojite, ved na vas budu vyzerat ako na malej utlej zenskej dvojky! Uffff ten mi tam daval :)

carina

cauko, tak pisem vsetkym :)
jasne, ze ma bude operovat dr. cerven :) No dufam len, ze nebudem pokusny kralik :) Trocha ma vylakal ten link od martinyLO s tym endoskopom, len dufam, ze ho ma a robi to tak. Do oktobra musim zistit alebo baby co sa chystate na konzultacku, sa mi na to spytajte, ak budete take zlate. Su tam hrozive nasledky aj ked to s tym potrhanim svalu sa kludne môze stat aj pri okruhlych, ked sa vkladaju pazuchou, tam v tom tvare urcite nie je mega rozdiel z toho hladiska. Tie ostatne uz neviem...joj sakra :) A zas kamoska mi vravi, nech uz prestanem saliet, ze ten doktor je suprovy odbornik a vie co robi.
korki :))
hehe ja viem, ja som si ta hned na zaciatku vytipovala, ved tebe prvej som zacala pisat a vypytovat sa. Vyska, vaha, vsetko sedi :) Inak 445ml je to presne, dnes som si citala papiere... No tak vidis, ked som s tou velkostou podporena na vsetky strany a verim tomu konecne, pride nejaky endoskop-dalsia vec na lamanie hlavy... jebne ma do oktobra, co este vsetko najdem :))))

Luxury

Zuzana, ja som si vystrihla z bavlnenej latky /asi nejake gatky :)/ take kruzky a davala som si to do podprdy na bradavky, aby ma ta umelina nedrazdila.

ZUZANA1407

baby ..ja to uz nevydrzimmmmm.....stalo sa mi uz 2 den,ze ma ta podprda,kde je zosivana tak hryzie na bradavke,ze az do krvi...vsetko mi čucha......bradavky mam take ako keby som kojila,,hrozne..bolia uz....dnes som dokonca dala dole pdprdu a zobrala si oybcajnu,lebo az mi tiekli slzy....neviem co mam robit.....v piatok idem vyberat stehy tak sa musim poradit s doktorom..to sa neda ani chodit......neviem ,ci to je tym,ze som neosprchovana uz druhy tyzden,alebo co.....ja to uz nevydrzim.....moje bradavky trpia,,,,,,:-(((((((

nathania

vladka19
Pekne si to vysvetlila.Ano,je to presne tak a kedze mne uz bolo navrhnute vselico,tak sa stotoznujem s tymto,ze toto je najlepsia moznost.. Vravis,ze tych 460 pri mojich mierach bude akurat a nie vela?Inac,pisala som Ti na e-mail.