Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

anna1972
Co sa tyka konzultacii,tak 2 som absol.pred 2r. a 2 teraz..A ozaj kazdy povedal nieco ine...Za tie 2r.mam ale kopec informacii,lebo stale som nieco citala,zistovala..a preto aj konzult.bola o inom.Vidis,Ty mas tiez presnu predstavu a predsa chces absol.viac konz.:) Nieje to lahke sa rozhodnut,ze?Premyslas,ze pojdes neskor?Preco nie teraz,ved sa blizi leto...:)

nathania

anna1972
Myslim,ze co sa tyka konz.staci.Kazdy mi povedal nieco ine:),co je dost zvlastne.Teraz zalezi namne,komu uverim a aku mam predstavu..Ja som uz viacmenej rozhodnuta,mam pred opkou,ale rada by som pocula aj nazor inych..:)Hlavne tie,kt.uz maju "po" vedia posudit.. Momentalne mam vraj 85A a chcela by som pekne,plne C.Nie viac,ani nie menej.Tazko sa mi rozhoduje kvoli tomu,ze mam siroky hrudnik..

anna1972

Keli
kup si v lekarni dettol a dezinfikuj, vobec nestipe. Mozes aj Betadine ale farbi a trosku stípe. Hlavne dezinfikuj ranu, co ine a zavolaj lekarovi, lebo ak je to zapalene mozno budes potrebovat antibiotika

ZUZANA1407

cayman

myslela som,ze eln ja mam taky problem,ale vidim,ze tie podprdy su na hovno..presiju ich na strede...boze.....uz mam vatu napchatu....pojdem si kupit kalciovu masť:-(((

anna1972

nathania

vies to je tažko radit, ja neviem ake su Tvoje predstavy. Ja len z toho co tu cele dni cítam, tak dievcata s mensím obvodom pod prsiami si dávajú aj 400. Samozrejme, ked nemaju ziaden základ. Skus sa este poradit a chod este na nejaku konzultaciu, lebo za 2 roky sa toho vela zmenilo aj vo výbere implatnátov. Ja tu fotku nemam, fakt sa budem rozhodovat podla seba, lebo ak nebudem spokojna tak aspon nebudem na nikoho frflat. Niektore moje kamaratky by brali aj take ake mam ja teraz a ja nie som spokojna chcem väčšie a pevnejsie. Chod na neávaynú konzuktáciu, aj ked za nu zaplatís, to je v porovnaní nic k tomu, keby si nebola spokojná a si to potom vycítala. Ja som bola v Portamede, ale len na konzultáciu, ale doktor nemá dobre referencie tak k nenu by som nesla. Ja som bola len co povie. Na buduci tyzden pojdem do Chirmedu a potom asi na Mojmirovu a este iste inde co oni na to povedia a podla toho sa zariadim.

carina

nelina27
fakt? no uz si vôbec nepamätam ale o to viac ma to teraz potesilo :) A mne dokonca povedal, ze to bude lepsie pazuchami, lebo zo spodu by mi hrozilo roztrhnutie jazvy, lebo mam uz svoj zaklad a aj o keloidoch nieco vravel. Ja som sa len bala, lebo to tu ziadna baba nepisala (aspon o tom neviem), zeby mali pazuchami anatomy :(
cayman
ale anatomy pazuchami? to by ma najviac zaujimalo :) ja viem, ze ich je inak spusta ;) takze na endoskop môzem zabudnut...

cayman

Zuzana 14..
napchaj si tam co zbadas. Ja som zacala obvazom, potom vatove tampony, vreckovky az som skoncila na ponozkach :)
ja som mala na chrbte , take otlaceniny, az sa mi spravili chrasty

Nelina27

carina, ved ja som ti pisala uz davno ze doktor ti vie dat anatomy aj pazuchou, aj ja som mala tak na vyber ale mne sa pozdaval radsej rez pod prsnikom, bolo kde schovat v ryhe jazvu... a o mensich ani neuvazuj, doktor to ma v oku a ty si velka zena, tak to by sa na tebe fakt potom stratilo... kamoska s podobnymi mierami ako ty si dala len 400 gulate a nakoniec strasne lutovala ze nesla do vacsich, ale nerobil jej to dr. Cerven, aj mne on odporucil vacsie ako som chcela a vobec nebanujem, ked odpuchli a pomaly maknu a usadzaju sa, aj sa zmensili veru, tiez nosim kosik C alebo D podla strihu a mam plne trojky (370 ml).