Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

keli

Baby, keď náhodou rozmyšľate nad operáciou, tak určite nie Levice. Osobne ma tam operovali a nie som spokojná.

Nelina27

gossip girl, ja som chcela anatom od zaciatku, doky povedal ze ok, moze byt, vyplnime spodok, neboli uz take pevne po kojeni, ale keby bol navrhol gulate, dala by som na jeho nazor... dievcata tu v galerke maju krasne aj gulate a vyzeraju prirodzene, predsa objem tej gule sa aj tak presunie dole. Pretocenia som sa nejako nebala ani to neriesila, ked je anatom pod svalom, je teda pritlaceny zvrchu, nema sa kde pretacat, horsie by to bolo pod zlazou, tam to nie je take pevne podla mna
no mas pravdu, vyzerali tie moje ako gule trochu ale boli dost opuchnute este dlho po opke tak len teraz sa usadzaju a maknu, uz vyzeraju inak a som velmi prevelmi spokojna

Nelina27

mas pravdu korki, u dr. Cervena je najvacsi vyber aj tvaru implosov aj vkladania... ja som bola tiez na inej konzultacii, nie u dr. Trsku a tam tiez len anatom z pod prsnika a nijako inak
keli, ten dettol urcite, treba to poriadne vydezinfikovat a potom keby si mala framykoin prasok, je to na recept lebo je to lokalne antibiotikum, tu ranu aj vysusi trosku...

gossip_girl

Nelina 27

prosim ta preco si sa rozhodla pre anatomy? Ja o nich rozmyslam, som myslela, ze ci to nebude prirodzenejsie, tak ako prso, hoci mne sa zda, ze aj ten zaklad mam skor gulaty. Chcela som vediet tvoj nazor aj nato pretocenie, co sa tu spominalo :)

mne sa nezda ze mas ani anatomy:)

korki

norma, ahoj
no u teba asi modelacia a potom implantaty, vsetko podla potreby. urcite viac ako jednu konzultaciu, tot pre zaciatok moje odporucanie

korki

carina, potom, to som myslela, ze keby si si citala starsie prispevky... nie teraz...

fakt sa musis rozhodnut sama a odporucam ti urcite ist aj k inemu dr.

a neries to takto do detailov. myslim, ze ides zaplatit dost vysoku sumu sa tuto operaciu a ziadny dr. si nedovoli robit nieco, s cim by mal byt nejaky problem

norma24

Baby, ak môžem,tak sa k vam pridam, teda ale ako absolutny amater. Ja mam totiž D, ale po kojeni poriadne vyťahane :(, na žiadnej konzultacii som ešte nebola, len pomaly zhaňam info. Čo odporučate na začiatok ?

korki

carina, kasli na to, co tu niektore "trskove baby" pisu. kazda si zastava toho svojho doktora, to je pravda. aj mne to trska povedal. ale ty to vies naisto, ze to tak je? ved dr. cerven uz tolko porobil tych prs "naslepo" ze by z toho cely svet oslepol. tak sa podla toho neriad. riad sa podla svojich pocitov a dojmov a ak ti to pomoze, tak chod aj na kozultaciu k inemu dr. napr. k dr. Trskovi. ja som bola a mna veru nepresvedcil. akoze davat na vyber len anatomy a rez pod prsom, to nie je ziadny vyber si myslim. dr. cerven ti podla mna tie anatomy moze dat aj spod prsa, ved nelina to tak ma. takze unho je to aj o vybere...

anna1972

nathania
v septembri pretože dokoncujem dom a chcem sa stahovat asi o mesiac a kto mi umyje okna a bude treba nieco urobit a co ja viem v akom stave by som bola. A potom tie horucavy, bojim sa infekcie, a tažko skryt tu hroznu podprsenku pod tenke tricko. Nechavam si to ked bude trosku chladnejsie.

anna1972

nathania

no ved to, ja sa este len chystam na opku v septembri. Keby tu bola nejaka baba co ma približne take miery ako ty aby si vedela porovnat. Ale aj tak na každej vyzeraju inak. Mne navrhol stredný profil, eurosilicone anatomický tvar 360.