Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

ahojte baby, mam na vas otazku
chodite niekto na poverplate? ja som 7 tyzdnov po opke a chcem to skusit, mate niekto s tym skusenosti?

carina

korki
lenze mne sa velmi nechce ist k dalsiemu doktorovi a k cervenovi som sla cez znamosti ale len take malinkate...
okrem toho pracujem v zahranici a nemam ziadne volno, uz to, ze som sla na konzultaciu teraz ma stalo mnozstvo organizovania. mala by som z hlavy vypustit vsetky zle veci a mysliet pozitivne ;) to zevraj pomaha hehe

pespra

Ahojte baby. Tak uz sa hlaim uspesne z domu. Mala som tam priplatenu jednu noc navyse, tak som prisla az dnes. Ale len preto, ze som si netrufala hned na druhy den cestocvat autom nazad do BA.
Dr Cerven je naozaj super, nemozem na neho povedat jedno krive slovko.
Dokonca sme tesne pred opkou zmenili velkost. Namiesto 410 sme dali 445ml a asi by som prijala aj vacsie :-))))
Ale su super. :-)

martinka54

keli
mas vstrebatelne stehy??? kolko si po opke?

ja som mala vstrebatelne stehy a sa mi to trochu zapalovalo aj hnis mi isiel von a par stehov mi telo vyplavilo. ak mas vstrebatelne tak je to normalne, staci to repikovat,dobre vysusit a znova sa zabalit. a ked by si videla kusok stehu, kludne si ho vyber, neboli to a prestane to hnisat. len neviem ake stehy mas

Veronika 86

Dievcata
viete mi povedat presne tie, ktore boli v BB u Dr.Cervena, co bolo sucastou predoperacneho vysetrenia?Dakujem!

bianca003

Dobré ránko baby... akurát som si pozerala galerku a tam dole pod zamknutými fotkami píše nejaký Karl 204 že : Mohl bych dostat heslo ? :DDDDDD
haha..... asi by mu aj oči vypadli :DDD

nathania

vladka19
Ahoj:)Poslala som Ti dalsi e-mail.Tento dosiel,al.nie? Co sa tyka merania,ano,aj v tomto mas pravdu.Ty mas 13 a dal Ti impl.s.12,7-390Nagor.Ja,kedze mam siroky hrudnik,mne nameral tusim 14.2 a impl.ma 13,7-460Nagor.To je o.k.,len sa bojim,aby som nevyzerala mohutne..Je to velmi tazke s takymi mier.,ako mam Ja.

nathania

ZUZANA1407
Ahoj:)Prosim Ta,ako sa dnes citis?Dufam,ze je Ti troska lepsie..Ja som tiez uvazovala,preco su tie podprsenky takto clenene.Ved je to neprijemne kvoli bradavkam.. Co sa tyka viacerych konzultacii,neviem,ci je to dobre,al.zle.Zalezi od stastia:)Keby som sa Ja rozh.podla prvej a nazoru lekara,tak mam 240 a po opke 2h.,ma chcel poslat domov...Takze?Som rada,ze som ich absol.viac a rozh.sa teraz...

ZUZANA1407

dobre ranko....cchem len povedat tolko....ja som si precitala nieco o klinike..isla na konzultaciu a hned operacia..niejak som nebehala po inych..mozno som mala...ale nie....lebo by som vymyslala,,,a nebanujem....jedna konzultacia dokazala na man urobit dojem a mam 17 dni po operacii......ja si myslim,ze cim viac lekarov navstivite tym to bude tazsie rozhodovanie,,,a viac vymyslat.......