Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pespra

Baby dakujem :-)

corina dobre ti to znie :-) su to anatomy :-) rez zospodu. Neboli to tak strasne, nic hrozne to nie je. Mna len chrbat boli. Po opke bolelo, ale hned druhy den uz bolo lepsie. Fotky urcie poslem, ale az po stehoch najskor. A vysoka som 160cm.

Inak ja mam presne tak ako ste tu rozoberali, ciastocne pod sval. To rozhodol dr Cerven este na konzultacii.

bianca003 ano mam rovnaku velkost v oboch. Ak sa pytas kvoli tej asimetrii, co aj na foto vidno, tak ja som sa toho tiez bala, s babami som to tu davnejsie riesila, bala som sa ci nebude rozdiel. Ale tak ako dr. hovoril, nevidno. BDnes ked som si ich videla, tak bradavky mam naozaj v rovine.
Uvidim, ako to bude ked odpuchnu :-)))

Veronika 86

Florida
ano, uz mam, 6.juna do BB(Cerven), 1.juna mam este len konzultaciu a zaroven vysetrenia kedze som mimo SR :) Ja sa len toho bojim, aby vysledky neboli zle a mozem sa balit domov..

gossip_girl

carina

no ja neviem :) ja tu pisem, ze 300 max a ty ma uz rovno do 400 chces dat? hihi no mne totiz este doktor nepovedal nic a chcem ist k dr. Palencarovi, len ked tu su vsetky len od dr. cervena :) Ty sa kedy chystas na op? No ja som sa este ani nemerala cez prsia ani pod, ale ja som dost chuda, boky som vzdy mala 89, tak teraz mozno 90.

bianca003

pespra
ahoj a gratulujem
chcem sa ta spýtat či ti dával pán Dr. rovnaké imploše? Dík a skoré zotavenie...

Florida

ahoj pespra vitaj medzi nami :-))) a rychle zotavenie prajem :-))

bianca aj ja som si to vsimla :D

Veronika ahoj, uz mas termin operacie ? ci ? zalezi kam pojdes.....sucastou su krvne testy EKG a interne vysetrenie , niektory lekari ziadaju aj sono vysetrenie prsnikov

engie100

Ahojte baby,
mám už dohodnutú konzultáciu v Chirmed na štvrtok...Tak sa celkom teším:).Som zvedavá aké to bude, tiež aké implantáty mi vyberú...

Inak mi ešte stále neprišlo prístupové heslo na galérku. Neviete niekto čo sa deje?Posielala som tam foto už v pondelok.
Držte sa a pekný dník

carina

silviklh
ty ich mas ake peknucke, uplne totozne s tvojou postavou. ja mam tiez sirsie boky hoci trocha viac ako ty... Ty mas uplne krasnu zensku postavu teraz, ta posledna fotka je eno nuno :)) kolko mas ml? uz si nepamätam, tolko nas tu pise, ze sa to ani neda... :)

carina

pespra
gratulujem :) Inak znie mi to na anatomy ta velkost. Aj mne taku dal. A ako? Zo spodu, ci cez pazuchy? Uz sa tesim na fotky, dufam, ze posles. Napises mi aka si vysoka? Kde ta operoval? Jak ti fajne, ze to mas za sebou. Boli velmi, ze?

carina

gossip girl
mas velmi pekny zaklad, budes mat urcite krasne prsia ale pod 400 by som asi nerozmyslala, ved si aj ty vysoka, ja som len o 2-3 cm vyssia a vidis, ze davam 450. Kazdy vravi, ze to bude v pohode. ku komu pôjdes na konzultaciu, mas uz termin?