Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

gossip girl
no chuda ale vysoka, tak daj pozor. jednoznacne si myslim, ze 300 ti ani nebude vidno, kamoska ma 280 a je malicka velmi, tiez chuducka a velmi lutuje, ze nema väcssie. ty si hovorila, ze si 173? no ja neviem, dufam, ze este mas dost casu na premyslenie. ja mam opku v oktobri. skôr sa nedalo ale ani by som nemohla, kôli praci. tak len zvazuj, zvazuj ale od tych 300kovych ani neuvazuj, ked nechces zbytocne vyhodit prasule-a nie malo...

carina

baby,
ja by som sa este chcela spytat, ci mate prehlad aj o uprave prs. kamoska sa chysta ale nevie kam. Najprv sme tiez uvazovali na Cervenom ale je vas tu dost malo, co ste boli len na korekcii bez silikonu. Zatial si nieco vyhladala u jedneho doktora, uz som zabudla meno. Operuje vo Vrabloch ale kliniku ma v Nitre. Zamboj alebo tak nejak, boze, dufam, ze nekomolim :) zevraj ma dobre referencie ale fakt neviem, ci som to meno neskomolila. Potoom este chcela do Chirmedu-Kosic, lebo tam ma velmi dobru znama, tak by to spojila s navstevou alebo aj o nemocnici Saca v KE sa hovori, ze su suprovi a lacnejsi. Mate niektora sirsi prehlad? dakujem krasne

Fluffy

Veronika,
ja idem tiez do BB (Dr.Cerven) a tiez nie som z BB.Takze behacky tiez budem mat:-( No co uz, pre krasu sa trpi, no nie?
Tak to sa tesim, ze len 3 tyzdne, bo v tych horucavach by som viac nevydrzala

bianca003

pespra
ano presne pre to som sa pýtala :)) lebo aj ja mam rozdiel len v galerke mam blbu foto :D a tiež budem mat rovnaké...tak potom klobúk dole doktorko náš má asi fakt zlate ručičky

a pred operaciou ste zvolili vačšie .... a ty si si neobjednavala dopredu či mali na sklade u doktora ? či ako?

Veronika 86

Fluffy
no mne povedali, ze aspon 2tyzdne, ale najlepsie by bolo 3, vies v pripade ked nastane nejaka komplikacia. Ty kde ides? Ja do BB. No ja tam budem 3 tyzdne, kedze ja si to viem takto zariadit, no chapem, ze ty to mas asi zlozitejsie. No aj tak mam nervy okolo tych vybavovaciek, aj tiez behaciek, kedze nie som z BB.
Co sa tyka nosenia tej pooperac.podprdy, tak niektori doktori odporucaju 6 tyzdnov, ale co som pocula od dievcat tak Dr.Cerven odporuca 3 tyzdne cely den a dalsie 3 tyzdne len na noc.

Fluffy

Veronika 86
Ja som v podobnej situacii, tiez byvam v zahranici a konzultaciu a predoperacne vysetrenia mam len 3 dni pred op. Tiez sa bojim, ci to vsetko pojde v pohode. Na ako dlho zostavas na Sk?, lebo ja nemam tolko dovolenky, sestricka mi povedala min 3 tyzdne po op, ale neviem, neviem, ci budem moct tak dlho zostat.

Dievcata, ako dlho po op je nutne nosit tu pooperacnu podprsenku? Je moc viditelna pod trickami?

Veronika 86

Florida
no nikdy nevies co moze vyskocit, uz davno som nebola na vysetreniach..Mohla som si sice tu urobit predcasne, ale nic som nestihala.Tak snad dobre bude :)