Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

pespra
Ďakujem za info.... tak štastie stalo na tvojej strane :))) ešte že je tam tá sestrička ,ona je riadne pohodová ženská

pespra

Bianca003 ceny isli hore, mne sestricka uz do telefonu dopredu hovorila, zek tej cene co mam v papieroch si mam pripocitat este 123eur. V bufete som platila 1593eur. (alebo 1596e, neviem tie drobne presne)A za implantaty som do siklienky posielala 1073e

A s tymi vacsimi implantatmi to bolo tak, ze ja som pred opkou volala so sestrickou, ze ak som sa rozhodla pre vacsie, ci sa s tym da este nieco robit, ale uz bolo neskoro, nakolko tie implantaty sa objednavaju. Ale nakoniec zlata sestricka v papieroch nasla, ze tam maju jedny 445ml, co ma ist jedna kocka, ale az cca o 10 dni po mne tusim, tak ze mi mozu dat tie ak chcem a jej vymenia tie moje za jej velkost, ze kym pride ona na opku, to sa stiha. Takze ked mna prisiel pan doktor pokreslit, dohodla som sa este s nim a tiez povedal, ze nie je problem :-)
Takze som sa tesila :-))))

maminka81

babulky, niektore ste pofotene už 3 týždne po operácii aj vo vystužených podprdách...ako to je kolko po operácii sa môže použivať vystužená podprda? (jasne že nie pusch up)

maminka81

korki takže len taku tenku, s kosticou mam hľadat..hej?
inak ked mam teraz tu pooperačnu, 75C mysliš že aj kupovat mam taku nevystuženu???
vôbec neviem aka veľkost mi sadne, ale všetky vystužene Bčka čo som mala pred su mi male...
inak prsia ti už meknu??? kolko po operacii asi začnu mäknuť?

a babulky aj Vás bolia ráno tak prsia? take stuhnute tvrde... či len mna som 2tyždne po...

korki

maminka. ja som kupila v tescu take obycajne bavlnene iba. mali tam take s kosticou, bez vystuze a super sa nosia cez den. a na noc este pooperacna.

maminka81

ahoj korki...chcem sa ťa spýtať, ked si si vyberala prvu podprdu...aku si si vybrala? športovu? s kosticou ? bez? mna to čaka bud týžden ale už teraz mam chaoz...prsia mam tvrde ešte takže inu podprdu ako tu čo mam teraz si neviem na sebe ani predtavi...:)

a veru aj mna vy zaujimalo ako mohol pred operaciou zmeniť veľkosti implošov...kedže sa to objednava :)

korki

ahojte
carina, ja ti ani nehovorim aby si isla na dalsiu konzultaciu. ked si spokojna, co ti doki navrhol, tak urcite uz zostan pri tom. len si tu uvazovala, ze ci je to ok. tak som ti poradila aby si isla a videla by si, ze inde ti taky vyber nedaju...
ja som bola na druhej konzultacke len zo zvedavosti a hlavne som sa bala toho rozdielu co mi dr. cerven navrhol, do jedneho 450 a do druheho 400. som sa bala, ze ako to bude vyzerat, lebo ja som bola uplne plocha, len na tej pravej strane som mala o trosku viac prepadnuty hrudnik dovnutra, tak mi tam dal vacsi. ale mne sa to nezdalo. tak somisla este k jednemu. ale inak by som urcite nesla.
a poviem ti, na to ze mam rozdielne implose. vobec to nie je vidno. uplne rovnake ich mam. mozno keby sa dlhsie niekto zahladi, tak to zbada. ale to len ten, kto o tom vie...

pespra, gratulujem. a este sa ta chcem spytat, ako je to mozne, ze ti dal potom este vacsie, ked sa implose objednavaju vopred. to tam akoze nahodou mali take?? nerozumiem tomu...