Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

veronika mam asi taku postavu ako ty,mam 300 vysoky gulate a bucham si hlavu,lebo su male!!!! takze tak. ucime sa vacsinou na vlastnych chybach ale ty sa pouc z mojej. najradsej by som isla hned do vacsich,ale po pol roku platit zas take prachy...nemam.. :-(

vierka86

pespra
jj to preto, spat v jednej polohe celu noc to je ako za trest ;))
ja ked som rano vstala tak som mala pocit ze mam v prsiach 100 kilov a ze to chudiatka musia udrzat ;))), ale teraz je uz dobre, ani neviem ako to ubehlo ;)

baby vy ste tu spominala ze ste si kupovali nejake dobre podprsky, doktor mi sice vysvetloval ako mam kupovat ked chcem s kosticami, ale radsej kupim normalnu bez kostic

pespra

Vierka86 dakujem :-) si zlata. A dufam, ze asymetria sa upravi :-)
bianca003 ano, prense ako hovoris, ta sestricka je super zenska. S p. Dr. Cervenom su oni super team :-)
Ja som sa dnes zobudila nejaka bolava, asi preto, ze som spala uplne rovno celu noc a potom som sa tazko dvihala z postele.

carina

gossip girl
presne tak, nechas to na doktora, on to ma predsa v oku. A ked mu povies aj svoju predstavu, tak sa urcite na niecom dohodnete. No vidis, tak pomaly sa ti ta hranica zvysuje sama ;) uz sme pri 350 hihi. Ved popozeraj aj gelerku, ta mi tiez vela dala...ale hlavne dievcata, niektore by boli celkom kompetentne na vedenie konzultacii hehee :)

carina

korki
ano ja som spokojna az velmi s tym co navrhol. Ale kedze je to trocha nezvycajna operacia, tak mam trochu strach, ci sa to podari

vierka86

pespra
ahoj, som na teba myslela ked som bola v BB, aj som rozmyslala ze ta pridem pozriet ale nevedela som ziadne podrobnosti, mala som sa Ta spytat na meno ;)

ja uz mam po stehoch, vsetko fajn, nic ma neboli , ale mam asymetriu, dufam ze sa to spravi, vecer poslem fotky. Inak prave je uplne nadherne a lave ...tiez bude ;DDDD
som spokojna velmi, dufam ze to uz bude len lepsie a lepsie

Fluffy

Veronika 86
ja idem 24. 6. na konzultaciu a uz 27. na op. Nie, nezostanem v BB, pojdem domov. Ved stychy sa vyberaju az po 10 dnoch alebo tak nejak, nie?

Dievcata, co myslite, aka velkost by bola primerana na moju postavu? Mam 165 cm, 53 kg, hrudnik pod prsiami 71cm. Som mimo SK a na prvu a jedinu konzultaciu idem 3 dni pred op, takze naozaj nemam ani sajnu a chcela by som vediet vase nazory. Dik

gossip_girl

carina

ano mam tak 173 plus minus.. No ja mam urcite cas, pretoze chcem ist do USA a uz sa to asi ani nestiha, ale predtym chcem aspon konzultaciu stihnut nech mam o com premyslat a chcela by som ist tak v septembri, lebo potom budem mat zas povinnosti a neviem kedy by sa to stihalo.. Toto je ale tazke rozhodnutie :) Ja sa len bojim aby som nemenila oblecko a aby s mi zas velmi nenatiahla koza aby som nemala strie, ale ked som to konzultovala s frajerom, tak on ze 350 :) budem mudrejsia co povie dr.

maminka81,

a ako sa ti zdaju tie tvoje? ake si si vlastne dala? profil? a okruhle ci anatomy? som zvedava na tvoje fotky :)

napr. lastella som teraz pozerala fotky a ma 270 ml a vyzera to super, tak ja neviem asi je hlavne co povie doktor, asi kazdemu sa doporuci presne k celkovej postave..

korki

ahojte

maminka. ano, presne take. tenucke, s kosticou. je ich tam vela...

a mne uz trosku makknu, ale bradavky mam stale citlive, volake...

a ja mam pooperacnu 80C a presne take podprdy mi aj sedia. ale jednu vystuzenu som si skusala a to bola 80D.