Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

Bola som pred pol rokom na op,aj mne pripadali tak do mesiaca dost velke ale teraz mam kosik 70C a nie uplne plny.. a hrudnik mam maly,do 70 CM pod prsiami,teraz mam cez cca 83_84 cm.a ti,ktorym som to nepovedala si nic nevsimli. banujem tu velkost fakt.

vierka86

lenkea
tak urcite , ratam s tym, este su opuchnute , ale tak ked budem mat po kojeni tak mozem ist znovu, nakolko som doteraz nemala ziadne prsia tych 300 ml urcite nieco spravi ;D

Veronika 86

Fluffy
no ja som uz na jednej konzultacii bola(nie u Cervena), tam mi navrhli 330ml, vysoky profil a mam 162cm, 49kg,72cm pod prsiami, takze nieco podobne a som zvedava, co mi navrhne Cerven :)

gossip_girl

lenkea

a kedy si bola operovana? to sa fakt az tak zmensia? A ake mas miery? Ja mam 173, okolo 51-2kg a myslela som ze asi tiez tak okolo 300ml, ja by som asi chcela anatomy a s tym profilom zatial neviem

vierka86

ja mam 162 cm ,45 kg, 300 ml VP gulate a som s velkostou nadmieru spokojna
u kazdeho je to inak si myslim, ale doktor podla mna vie co robi