Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ja mam 350 VP,a su mi male 70C.ale som si ich kupila asi dve pred opkou,tak teraz neviem,co s nimi :D lebo po opke som mala cez hrudnik 88cm,to mi este ako tak sedeli po stichoch, ale teraz mam uz 90cm obvod.som tri tzydne po opke.a do vacsich by som nesla.:) gossip,idem ti o chivlkku napisat.

cora5

dakujem a nevies nahodou ci je 360 a 410velky rozdiel na pohlad,teda ak si pozerala galerku,kedze ja tu moznost nemam:(a este chcem poprosit,chcem len anatomy,aky je rozdiel medzi profilom?vysoky ,stredny,....neviem co to vlastne znamena:)

cora5

dakujem velmi pekne za skore odpovede:)skusim kuknut tu stranku omlazeni,chcem len anatomy,dufam,ze je aj velkost 400mlmaximalne 420ml.Viem,ze,lebo väcsie by som sa uz bala,chcem nech su prirodzene,nie ze kazdeho hned napadne silikony:)!pocula som,ze tak do pol roka prsia zmenia tvar a zmensia sa,za to uvazujem o tych 400ml.Viem,ze lekar mi poradi,ale rada by som sla na tu konzultaciu posledny krat s pevnym rozhodnutim:)krasny dnik prajem

carina

cora
ja meriam 175 a vazim 68, dr. navrhol zfleku 400ky a ja som sa LEN spytala na 450tky, hned pomeral, suhlasil. Uvidis co ti povie lekar, skus to nechat na neho ale my "vyssie" davame väcssinou od 400ml ako tu vidim, citam...ja sa tiez trochu tych 450tok bojim ale nie je jeden clovek, ktory by mi povedal, ze to bude zle, kazdy vravi, ze to bude sumerne k postave, cize prirodzene, co aj väcssina tu chceme. Inak aj doktor mi povedal: viem, ze nechcete chodit na trikarat ;)))

bianca003

cora5
ak ti možem pomoct tak aspon tak že tu na:

www.omlazeni.cz
su fotky pred a po, ALE MUSíš sa zaregistrovat na stránke! inak ti neotvorí fotky dievčat.. aj niektoré baby s tadeto tam maju fotky :)

lebo sem do našej galerky musíš poslat fotky ...také su pravidlá

kobra17

cora5
Ja mám 175cm 64kg,pod prsiami 77cm a cez pred op.som mala 83cm.Dr.mi navrhol 400ml,okrúhle stred.prof. a ja som dala 450ml okrúhle vysoký profil.Myslím,že by si mala dať väčšie.Ale to je iba môj názor.

cora5

ahojte baby,prosim vas poradte mi,cakam uz druhy krat na termin u dr.Cervena,prvy zial nevysiel,pri prvej konzultacii sme sa dohodli 370ml anytomy,mam 173cm,63kg,ale vsade tu citam,ze druhy krat by ste si uz dali väcsie...nemam predstavu ako by to vypadalo,ale da sa dostat do galerky,len nemam moznost odfotit sa a poslat foto,som v zahranici so sadrou aked mi ju daju dole,caka ma hned dalsia konzultacia,tak preto...poradte mi prosim ako inak mozem kuknut fotky z galerky,dakujem krasne za odpoved,pekny den vsetkym

bianca003

lenkea
ahoj no teraz mám dilemu ja viem že si pred tým babám posielala foto na email
ak by ta to neobtažovalo mohla by si mi poslat na email : bianca003@azet.sk
ďakujem

vierka86

lenkea
a ty si si mohla dat aj vacsie?lebo nie kazdemu sa zmesti na prvy krat, mne hovoril ze sa mi zmesti aj 350 ale ze 300 bude lepsie a suhlasila som bezproblemov