Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

baby,po kolkych dnoch uz nenostite tu podprdu cez den?????vsade inac sa pise..a vsade inac hovoria lekari.....ja som 18 dni po operacii...

ZUZANA1407

caute baby.vcera som bola na vybratie stehov..a co cert nechcel,musel mi to lokalne umrtvovat a robit nove 2 stehy.....na lavom prsniku sa to zrastlo dobre a na preavom mi vraj praskli 2stehy,tak mi to musel nanovo zosivat..ale som sa zlakla...dnes idem na hostinu a neviem ci mozem vymenit tu podprdu za niejaku bez kostic.....v tom strachu som sa zabudla spytat...

bianca003

Lenka
ahoj prosím ta skus ešte ras lebo prišiel mi email ale len text popis, čo si mi poslala a foto nie :(
Ďakujem

blondgirl007

a v com by bol rozdiel medzi nimi? tak na pohlad keby vyzeraju pekne plne tak beriem...len nech nie su mega nabuchane..asi vies co myslim..
hej, nechala som sa trosku ovplyvnit, lebo ten stres a tak...mala som aj trosku nervy co to bude a ako to bude, tak som sa nechala ukecat, no neviem...operaciu mam este hrooozne daleko, tak dovtedy si to musim premysliet, aby boli dokonale...asi sa pojdem este k doktorkovi utvrdit, len ta dlha cesta tam:(

silviklh

maminka,tenku latkovu?no ja nvm,ja mam obycajnu,nevystuzenu...a kostice som si vybrala...prso je aj tak tvrde,a tlaci ma...latkovu...to jakoze taka uplne obycajna v ktorej budem mat spicaky zase?hadam nie taku,aku so mnosila ako uplne svoju prvu podrpsku..teraz som v pomykove :)
ja som len raz mala uz obycajnu,nevystuzenu,inak nosim pooperacnu
blongirl,podla mna je 350 vela,na to,zeu zdaco mas.a to,ze hoovria ze vacsie,ja som sa tiez skoro dala ovplynit,ale som tak neurobila a som rada :)vacsie by som nechcela.no ale ked mas teraz dvojky a das 350,to budes mat min.stvorky urcite.a medzi 325 a 350 ani nieje rozdiel napohlad.