Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

silviklh prave tomu by som sa rada vyhla...aby som nebola velmi ´ceckata´:)
ja som sa skor zlakla toho 65D kvoli tomu D-cku...ale som sa docitala ze D neznamena zakonite stvorky...tak som si vydychla...len tych 350 sa mi aj tak zda dost na to, ze tam uz nieco mam...no uvidim, vzdy si este mozem dohodnut neco mensie, zmierena som skor s 325, alebo ako to je..to by bolo idealne, ale ked vsetky tu nariekaju ze banuju, ze mohli dat trosku vacsie, keby vedeli, tak neviem...uz mam v hlave zmatok...ale strasny:/
inak krasne prsicka ma kleopatra, ja mam zaklad trosku vacsi ale velmi pevny...

maminka81

silvi :) netlačim hhhh ale to už aj pri obliekani ked nahodou sa chytim alebo umyvani hhh tak citim že ma tam boli viac :)

a ty aku podprdu cez den nosiš...korki spomínala že len tenku latkovu s kosticou.... ja mam myndrak či vyberiem spravnu podprdu prvu....z tej kostice...ved ten prsnik sa neda nijak tvarovat a neviem aký význam ma teraz kostica? kým je tvrdý....aby som si nejak zlým výberom viac nepokazila ap...z toho mam mindrak :) a už vo štvrok možem ist kupovať tak mam dilemu :)

silviklh

ja som sa prvykrat umyla az po dva a pol tyzdni,aj to len podpazuchy.nastastie sa dako nepotim :) a prsia som si az predvcerom!aj to le ntak oplachla...

silviklh

no vystupili dopredu.
neboj sa,to co si mi opisala,je normlane po tych dvoch tyzdnoch.mna tiez boli podpazusie,take ho mam aj mierne necitlive.a ked si stlacim teraz so mvyskusala, na boku,tiez ma boli.tak netlac :)

maminka81

aha, a vystupili ti to ako vystupili...to sa mi nejak zdyhnu? či čo..,
no ja sa pýtam s tým stuhnutím preto, lebo mna rano ešte fest bolia, takou ťažobou a to som 15 den po OP tak dufam ked budem po 21 dni už to take nebude...inak mna ešte aj na dotyk z boku bolia...hadam je to normalne? a aj ta jazva ked sa umyvam...to ma cele podpazušie boli...tak dufam po 3t bude lepšie :)

silviklh

maminka,nie uz nemam take stuhnute prska rano.ale este si to pamatam,ake to bolo :) neviem,ci ich dam k sebe,nepokusam sa o to,ale vystupili mi a su jednoznacne maksie,ale este to nieje ono,dneska so mkamoske co ma po lroka omakala a este sa to neda ani porovnat :)

maminka81

silvikh _ ty si 3t po op, že? a mávaš rano ešte take "ťažké" prsia? myslim take stuhnute akoby mali 100kg :) a daš prsia už trochu k sebe po 3 t?

silviklh

áno,aj korki to brala,aj ja ,Aescin,to sa da len kupit,v lekarni.ja som brala od druheho dna,ale aj tak som nemala opuch.ty mas?

pespra

Teraz ta uz budu vsetci ocumovat :-D

Este som sa chcela spytat, neviem ci ty, alebo korki, alebo ktora ste tu pisali, ze si davate nieco na opuchy, aescin, alebo co to bolo? To ste mali od lekara?