Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

no mne dali 75 c tu retro..... podprsenky nosim 75 c teraz ako som uz po ale ta 75 c retro podprda mi napriklad vobec nesedela a mensia mi zase bola mala, takze neviem....

Florida

Silvik no len neviem co na seba aby ju nebolo vidno a vies ja ju nosim uz po druhy raz tak som z toho otravena a hlavne....hm...rada by som sa uz aj umyla :D chapes

silviklh

blondgirl007 ahoj,a ku komu ides?
ta 65 ta bude FEST tlacit!!! aj poharvody mala 65 a skoro zomrela...a tiez mala asi 69 cm pod prskami....350??tak to budes mat velke prsia,lebo ja som mala nulky,mam 350 a mam ich dost velke.vacsie uz by so mnechcela.a ty podla tych mier si daka tenucka :) ja mam 70 pod a pred opkou som cez prska mala 80 a ty mas teraz len 78..fuuuha :) aby si nebola mala a kozata :)

blondgirl007

ahojte, potrebujem sa poradit, lebo v tych cislach uz mam trosku chaos...
uz nejaky svoj zaklad mam, take mensie dvojky..cez prsia mam momentalne takych 78cm a dole pod prsami mam 68cm...cca.
doktor mi navrhol 350ml, vysoky profil...pooperacna podprska je pisana 65D...nie je to D nejak vela? uz v tych cislach stracam prehlad...obvod pod prsami mam nieco okolo 68, doktor mi napisal na objednavku podprsky 65, neviem preco...mam strach ze budem mat velmi velmi velke prsia...ked som videla niektore vase foto, tak mate mensi zaklad a 350 a velmi velke prsia, tak neviem...to zo mna bude nejaka playmate??? :D to by som veru nechcela...je normalne 65D???

bianca003

cora 5
nízky profil u implantatov znamená že majú vačší priemer a sú také čapnutejšie a vysoký znamená že su vystúpenejšie ...
Napríklad: Nagor nízky prof 390 má priemer
12,7 cm a sú vysoke 4,4 cm
vysoký prof.390 má priemer 11,8 a na výšku majú 5,1 cm
tak asi tak nejak pre predstavu :)))