Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

áno,uz to preslo,uz aj dva tyzdne to nepocitujem uz vobec.
no neboli ma nic :) zajtra zase davam podprsku normalnu uz cez den,a mala som ju aj vcera a mala som saty a isiel so mnou aj priatel a chlapom nevadilo,aj takcumeli jak sprostý,celkom neprijemne to je :D

silviklh

pespra,hej hej,lepsie si to nazvala,take vibrovanie..mne to robilo asi styri dni v pravom prsniku,kedsom trosku napla sval.nechutneeee to bolo

pespra

Silvi to nie je vlnenie, to mi len obcas tak akoby zabrni, alebo zavibruje..neviem ako to mam opisat, nie silno, ale je to neprijemne.

pespra

Baby aj vam tak "brnelo" v prsiach? Take neprijemne mam raz v jednom, raz v druhom... ani neviem ako to presne opisat, ale je to neprijemne.

silviklh

celkom by ma zaujimalo,ako sa k naej galerke dostal ten karl??? ak si vsimnete ten koment dole,ked si kliknete len na zoznam albumov...

silviklh

FLorida, jaj tak to si este pockas do umytia...:-) ja mam 70C a myslela som si,ze aj normalne 70C mi budu dobre,ale teraz po troch tyzdnoch sa m iuz trosku zmenili a veru 70C su mi male,mi ledva zakryje dvorce....a to uz som si nakupila ze dopredu,tri :D dobra mi je 70D,ale este som nekupila,vsak co s tymito..:) a co si ty mala aky problema?

Florida

Silvik fuuj ja necem spicaky :DDDD
ja som devat mesiacov po len som musela ist na reoperaciu vies a po tej som len 4 dni..... reoperaciu jedneho len