Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

a ty ked hovoris,ze mas dfvojky,co myslis,ze budes mat s 350? ja mam 350,nulovy zaklad a podprsenky musim mat 70D!!len jedna 70C mi ako tak sedí.

silviklh

blond girl,300 vyzera viac ako 350 len v tom pripade,ak zena s 300kami ma vacsi zajlad,alebo ak je chudsia ako ta s 350...

blondgirl007

No tak napriklad evka cifrova mala tie prve velmi pekne-co do velkosti aj tvaru. Po druhej operacii,tej poslednej ich ma mega velke,tusim ma patky,ale to je velmi velmi vela:)) ale chcel asi take;)

gossip ano chcem aj ja viac vyplnit a zvacsit,aby aj bez podprsenky vyzerali nenormalne,nielen ked si ich vytlacim pushupkou;) pacia sa mi dokonale prsia,to zvacsenie by bola ceresnicka na torte ako sa vravi:)
len sa neviem rozhodnut pre velkost,aby neboli velmi velke,ale aby som nebanovala,ze ked si dam mensie,ze som mohli ist do vacsich kludne:)
potrebujem pomoc v rozhodovani,lebo niektore 300 vyzeraju vacsie ako 350,co som si vsimla..

je velky rozdiel medzi 300 a 350? respektive 325 a 350? poradte niekto...

gossip_girl

blongirl007,

to vazne chces silikonky, ked mas take pekne prsia? a este ze nemusia byt prirodzene a pacia sa ti dokonale umele okruhle:) hihi no opak mna asi...vsak silviklh ti tu uz radila, ona hovorila, ze ich ma velke, tak asi ich budes mat velke, pretoze mas este k tomu taky zaklad ako mas, tak to asi bude este vacsie.. Ja si myslim, ze mam tiez pekne prsia, ale asi by som chcela trochu viac veci vyplnit, vsak uz budem mat 25, tak nech mam, ako ja som aj v podprsenke celkom spokojna, ked dam vystuzenu, ale bez nej v zivote. Aj ja zvazujem ako sa da, lebo nechcem veci menit, co ty asi budes musiet.

Ale kazdopadne, ked hovoris, ze mas take pekne prsia, tak budu nadherne tak ci tak, lebo silikony asi este vyzdvihnu kazdu nedokonalost.

gossip_girl

lenkea,

ty mas tiez 300 ml? aj ja by som velmi chcela pozret :) nemozes aj mne poslat na gossip_girl@azet.sk? a ake mas? anatomy ci okruhle?

bianca003

lenkea
už ich mám ... sú krásne úplne pre mna sú ukážkové aj ked sú menšie sú Krásne
Ďakujem za foto

blondgirl007

Gossip ja som bola u cervena, termin mam az na marec,ale urcite sa nieco uvolni aj skor;)
Ja mam trosku vacsi zaklad ako kleopatra, aj ked aj ona ich ma pred opkou pekne, ale dovolim si povedat,ze ich mam este krajsie..aj doktor velmi pochvalil;)) ale ona ich ma aj dost velke,na to,ze su to 300...nie?? mne sa velmi pacia a take by som brala,mozno kustilincek vacsie aj..neviem ale,ci 350 nie je velmi prehnane..nemesis byt prirodzene,mne sa pacia take dokonale umele okruhle:)))