Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Baby neviete mi poradiť som skoro 3 mesiace po OP,môžem už chodiť úplne bez podprsenky?Niektorý hovoria,že áno niektorý že by sa ešte nemalo...

ZUZANA1407

no neviem...asi risknem a skusim na jedno poobedie obycajnu nevystuzenu,,,,,,vonku je tak horuco,ze ani neviem co mam obliect na tu retro podprdu:-(((

silviklh

6 tyzdnov??ja tri tyzdne den-noc a potom uz len v noci.no mne dr povedal ze -podprsenka nevystuzena s kosticou alebo bez...ale taku co so mti poslala odkaz,nemam,ani nechcem,to budem rovno nosit tuto retro a ani so mv galerke nevidela,ze by taku nejaka baba mala

ZUZANA1407

tie z neckermanu su zle???????mne totiz lekar nevravel ,ze ake potom nosit.....ja mam nosit tu podprdu 6 tyzdnov:-((((