Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Prosim poradte, mam 168cm,nieco okolo 50kg, doktor mi pod prsiami nameral 65cm,ale je to skoro okolo 68cm..cez prsia mam 78cm cca..implantaty mi napisal 350ml vysoky profil eurosilikony a pooperacnu retro podprdu 65D...chcem sa poradte ci to nie je velmi vela,operaciu mam este daleko tak spekulujem..mam 23 rokov a pekne,naozaj velmi pekne gulate pevne prsia,take pevne dvojky..opku nepotrebujem,ale chcem,velmi sa mi pacia silkace;)
Dufam ze mi tu nikto poradite,lebo uz mam zmatok a chcem si dobre vybrat. dik;))

gossip_girl

silviklh
kedy posles fotecky do galerky? chcem vidiet comu hovoris velkee :) napr sa mi zdaju normalne tej kleopatry aj vacsie ako mas ty, ale zas neviem ci je to tam dobre napisane, ci ma fakt 300 ml. Na druhej strane mala zas vacsi zaklad ako ty, no tak ja neviem..

maminka81,
ty si sa este nefotila od op? rada by som videla ake mas tie 300 ml, ked aj ja take zvazujem xi a ty si si dala okruhle cez pazuchu? keby si nahodou nestihala livke, mozes aj mne na mail gossip_girl@azet.sk dakujeem

gossip_girl

blondgirl007,

a ty mas kedy op? a ku komu ides? ja tiez zvazujem tak 300 ml, ale este mi ani nic nebolo navrhnute, tak uvidime :) Ja mam zaklad asi podobny ako kleopatra co si spominala, mozno ona ma trosku vacsie a zdaju sa mi dost aj tie 300.

vierka86

ilaria
ja mam sice len dva tyzdne po a este sa zmenia a aj mozno zmensia ale tiez su v podprske nadherne, mne ide tiez jedna bradavka do strany a hore oproti druhej, ale okrem toho ma jedno aj iny tvar, nie velkost, ta vyzera byt rovnaka, ale jedno je okruhle a druhe akoby slzickove. no to musite vidiet tazko sa to vysvetluje ;)

ilaria

Vierka, aj ja vidim u mna asimetriu, jedna bradavka ukazuje hore ale v podprde su nadherne... doktor mi povedal ze krivo stojim... ale toho pol roka sa prsia stale menia.

vierka86

dnes dva tyzdne, no poslem vam to a uvidime, mozno mi tie co maju dlhsie poradia, ako ja som naozaj s opkou strasne spokojna, nelutujem to ale vyzera to smiesne, kazde je ine ;)

bianca003

vierka86
pozerala som tvoju foto a ty máš pekný zaklad ...to musíš mat určite opuch podla mna ....kolko si po Opke?

vierka86

baby dnes som sa fotila a ja mam asymetriu jako hovado, som z toho uplne ze v riti. To jedno je krasne dokonale a to druhe ja neviem kam ide, je uplne ine, poslem vecer fotky nemam tu kabel na fotak, ja neviem ci sa s tym bude dat nieco robit, dufam ze ako sadnu nebude to tak vidiet