Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

Tak dievčence ako? Ja som 15 deň po operácii a nejako ma prsia začali pobolievať, môže to byť aj tým že mi vytiahli stehy a tým že mám aj modeláciu tak inploš sa mi usádza a vlastne tlačí n jazvu pod prsom?
Vladka
mohla by som ti poslať foto ako vyzerajú či si mala a ty takú jazvu? Vieš mi viac povedať ak to budeš vidieť kedže si to obsolvovala :)))

vierka86

nelina27
ved ja nestresujem, v podstate mi to nejako obzvlast neprekaza len je tam rozdiel, ked chces poslem ti fotky, aby si to videla, lebo do galerky neviem kedy ich daju

maminka81

dobré ránko babulky, ako sa máte?

gossip- už som poslala foto do galerky livke cca pred 2 dňami, tak tam čochvíla snaď budu.... fotila som sa najskor až 14 dni po OP, a mam okruhle eurosilikony, výsoký profil, cez pazuchu...

inak kočky aj ja mam ľavý prsník o dosť tvrdší, aj citlivejší aj bolavejší a aj opuchnutý asi ň dufam nie väčší...

gossip_girl

Nelina 27,

no na tej 14 fotke, by som ani nepovedala, ze mas silikony :) fakt velmi pekne.. A vidim, ze si s tiez dala anatomy, ja o nich tiez uvazujem, len sa bojim aj toho pretocenia? ci to bolo volakedy? a ty si ako vysoka? ale do tych ml by som ja asi nesla, na tebe super :)

gossip_girl

carmenka11,

ahoj, no pozrela som, mne sa tvoje prska pacia a vobec sa mi nezdaju male :) ale povedala by som skor ze su okruhle ako anatomy, fakt tomu nerozumiem, zeby to robil ten VP? A nemas nahodou aj novsie fotky, ked hovoris, ze teraz by si prijala aj vasie? Lebo tam si tusim 3 dni po..

Nelina27

carmennka, inak tvoje prska po opke su krasne, neviem ale mne sa zdaju dost velke na tebe, zaroven ale akurat k postave, mas miery ako ja a pritom si si dala menej ml, no skratka super ich mas:-)

Nelina27

vierka86 nestresuj sa, este si velmi kratko po opke, urcite sa ti to upravi, zaklad si mala super aj prska sa ti ulozia, neboj sa. Ja som tiez mala dlho opuch na jednom, az tak po 2 mesiacoch uplne odpuchlo a sa mi to neposlusnejsie lave zacalo usadzat a je to cim dalej lepsie, fakt to chce cas, nie kazdy ma hned po opke symetricke prsia.
blondgirl, v galerke je plno krasnych prsiek 350 ml od dr. Cervena, napr. Barborka10 ich ma ukazkove a myslim ze miery postavy ma podobne ako ty, ja si myslim ze na tebe nebudu velke ale akurat, doktor to ma v oku:-)
florida, prosim ta popis trochu ako to bolo s tym tvojim prskom co nezmaklo, ako ti to vysvetlili ze sa to moze stat? teraz po reopke by to uz malo byt bez problemov? ako to ze jeden implos telo prijme a druhy nie? normalne som dostala strach, ja mam tiez jedno tvrdsie a zmaklo menej ako druhe, no dufam ze to este dobehne...
fluffy, po tehotenstve je to individualne, nemusis ist hned na reopku, ved plno zien kojilo so silikonmi a nemuseli ich menit...
lastela mala vraj krasne prsia aj po kojeni... tusim silvik to pisala, ze ju videla nazivo
ilaria, aj ja mam asymetriu asi 1cm medzi bradavkami ale mala som ju aj pred, takze to ostalo ale nejako mi to nevadilo vtedy ani teraz, nezameriavam sa velmi na to, hlavne ze su prska pevne a plne

carmennka11

Gossipgirl,
ja som mala svoje dobre jednotky a dala som si 255/290ml a pozri galerku a posud sama ake sa ti zdaju, inak meriam 169, važim cca 54kg, som utla...ja by som prijala aj väčšie...:-(

Fluffy

Dievcata, ako je to vlastne s tehotenstvom? Ovplyvnuje to nejako implantaty? Musi sa po tehotenstve operacia znovu opakovat? To je vlastne jediny dovod, ktory ma stale trosku brzdi, lebo urcite planujem v buducnosti (3-4 roky) mat dieta.