vierka86 nestresuj sa, este si velmi kratko po opke, urcite sa ti to upravi, zaklad si mala super aj prska sa ti ulozia, neboj sa. Ja som tiez mala dlho opuch na jednom, az tak po 2 mesiacoch uplne odpuchlo a sa mi to neposlusnejsie lave zacalo usadzat a je to cim dalej lepsie, fakt to chce cas, nie kazdy ma hned po opke symetricke prsia.
blondgirl, v galerke je plno krasnych prsiek 350 ml od dr. Cervena, napr. Barborka10 ich ma ukazkove a myslim ze miery postavy ma podobne ako ty, ja si myslim ze na tebe nebudu velke ale akurat, doktor to ma v oku:-)
florida, prosim ta popis trochu ako to bolo s tym tvojim prskom co nezmaklo, ako ti to vysvetlili ze sa to moze stat? teraz po reopke by to uz malo byt bez problemov? ako to ze jeden implos telo prijme a druhy nie? normalne som dostala strach, ja mam tiez jedno tvrdsie a zmaklo menej ako druhe, no dufam ze to este dobehne...
fluffy, po tehotenstve je to individualne, nemusis ist hned na reopku, ved plno zien kojilo so silikonmi a nemuseli ich menit...
lastela mala vraj krasne prsia aj po kojeni... tusim silvik to pisala, ze ju videla nazivo
ilaria, aj ja mam asymetriu asi 1cm medzi bradavkami ale mala som ju aj pred, takze to ostalo ale nejako mi to nevadilo vtedy ani teraz, nezameriavam sa velmi na to, hlavne ze su prska pevne a plne