Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

vierka, mozes poslat na sabovanela@post.sk

zuzana, mne zacali prsia maknut tak naskor po mesiaci a pol az dvoch, tiez som ich mala ako kamene, ale je to individualne, niektore baby tu pisali ze aj ovela skor im zmakli...

naima, mne dala kontakt na internistku v BA adelaide, mozem ti ho posunut ak chces, ja som nesla cez obvodacku aby sa nevypytovali... kedze mi ponukli termin na opku skor ako som cakala, zavolala som im v pondelok na obed co potrebujem a v utorok po obede som uz mala vsetko hotove, lebo od stredy isli na dovolenku, velmi zlata bola pani doktorka aj ked som ju tak nahanala:-) platila som 30 Eur

carmennka11

gossipgirl, zajtra idem po týždni na odlepenie tých pásikov a zastrihnutie stehov a hned sa pofotím aj v oblečení a tak...inak dnes je 8 deň po opke a už ich mam menej opuchnute, aj tvar je lepší, sa tešíím :-)
pošli mi tvoj mail, pošlem ti foto...moj mail: carmen993@gmail.com

naima21

baby co ste z BA,kde ste si nechali robit predoperacne vysetrenie, a ako rychlo ste to mali hotove od prveho zavolania?

ZUZANA1407

baby...kedy tie prsia trosku zmäkknu?19 dni po operacii a su stale tvrde,,vraj tym,ze mam ťazky implant.strasne ma bolia bradavky.......su take citlive,ze neskusam ine podprdy.....mam na nich len tie kojenecke tampony.....

ZUZANA1407

ahojte..som 19 dni po opke.stehy mi vytiahli v piatok..ale aj robil mi 2 nove stehy.lebo mi praskli.len na pravom prsniku...lavy je ok.......osprchovat sa mozem zajtra.......jazvy mam prelepene leukoplastom.....vraj si mam 3 mesiace prelepovat po sprchovani.......lenze tak su zalepene,ze ja sa bojim to odlepit ,aby som neurobila daco s jazvou.ako ste vy na tom ,co vam vyberali stehy?????????????,,