Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

vierka86
presne tak vierka a toho sa drž :))
lebo zbytočne sa budeš zaťažovať ,teš sa že ti opka dobre dopadla a prska sa ti ešte vytvarujú...

vierka86

tak je pravda ze na fotke to vyzera hrozivo ;)) v skutocnosti si to nikto pokial ho neupozornim asi nevsimne...a tak kaslat uz na to , co spravim , nic ;)
ked odpuchnu a usadia sa nebude tam az taky rozdiel

bianca003

vierka86
súhlasím s Nelinou27 ja viem že teras sa asi vkuse sleduješ a vidíš na sebe aj tu najmenšiu chybu podla mna daj tomu ešte čas ...a ono v skutočnosti vyzeraju určite lepšie ako na foto

maminka86
no máš ich velmi pekné ja by som povedala že máš viac ako 300ml :))

Nelina27

zuzi, tak to netusim kde a to este musis nosit stale aj cez den pooperacnu? nemozes si dat po 3 tyzdnoch uz na den normalnu? skus si niecim dobrym ponatierat tie bradavky, take kremiky co sa pouzivaju pri kojeni ked su bradavky ponicene, v lekarni ti poradia

maminka81, no nadhera, mozes byt uplne spokojna

vierka86, tie prska mas este opuchnute, ked sa usadia budu vyzerat uplne inak, ale bradavky mas narovnako ako pred opkou sa mi zda, s tou asymetriou musis ratat, to sa neda odstranit vlozenim implantatu, to by ti museli robit aj modelaciu... ale v skutocnosti to mas urcite lepsie, to tie fotky tak ukazu kazdu nerovnomernost, neboj sa budes to mat dobre nakoniec

ZUZANA1407

ahojte baby...hladam nahrdu za tu poopearcnu podprdu,z ktorej mam doškrabane bradavky...je to bolest jak svina....neviete mi poradit kde by som nasla nahradu?????niejaku hladku,bez švou???dakujem........este ju musim nosit 3 tyzdne.a to moje bradavky uz nevydrzia:-((((

gossip_girl

carmenka,

som rada, ze sa ti to tak zlepsuje :) vsak som pozerala, ze 3 dni po a ty tam bez tej retro podprdy :) ty nemas ziadne bolesti? Inak aj ja uvazujem o reze pod prsom, lebo hore bez sa ani nebudem opalovat. A keby sa nahodou jazva zle hojila, tak tym klesnutym by to mohli tie prsia aj zakryt nie? Vsak povies ako si dopadla po kontrole, tak idem ti napisat :)