Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

leus a ty kam ides na OP? a kedy?

no ale pravidlo skor býva také, že kto má asymetriu pred tak ma aj potom... ja zas asi budem o trošinku väčši ten presník asi... ked som mala aj predtým...neviem či mam teraz ešte opuch na tom väčšiom alebo mi taký už ostane... ako s tým som aj ratala trocha..kedže pred opkou som mala jeden prsnik veľkosti č.1 a druhý 2 :)

leus

maminka
tu je priklad toho,ze asymetria sa DA upravit a asymetria NENI dovod na vysledny asymetricky vzhlad prsnikov po OP...tot vsetkym babam co si to doteraz mysleli

maminka81

Ďakujem babuľku, som strašne rada.... že pôsobia prirodzene, samozrejme že to ešte sada ap ved som 17 dni po OP, ale dufam to snad k horšiemu nepojde časom... či? aj to sa može stať?

maminka81

baby ja sa vôbec ale vôbec nevyznám v profiloch...a pravdu poviem ked som bola na konzultácii u dr, tak som sa strašne bála okruhlych imp.a ešte aj VP ( som si myslela že ich budem mať ku krku :) ) ale dr trval na týchlo okruhlych, aj napriek mojmu naliehaniu anatomov,.... ale fakt klobuk dole pred dr, ma to v oku, a má zlaté ruky....
inak ja som sa strašne bala že budem mať veľku asimetriu..kedže pred som mala riadnu... a dr daval rovnake impl.do oboch veľkosť 300 ml.... ked som sa ho na to pýtala...že či netreba rozdielne impl...že nie, lebo by boli výškovo rozdielne z toho bradavky, že nechame jednu veľkosť....

barbora10

maminka

prsia mas nadherne,krasna praca!

inak vysoky profil posobi v mnohych pripadoch prirodzenejsie ako nizky,alebo stredny a to hlavne pri pohlade spredu.netreba sa ho bat:)

barbora10

vierka

pozrela som tvoje foto a myslim,ze aby doktor dosiahol rovnaky tvar prs,musel implantaty vlozit tak ako ich vlozil a tym mas jednu bradavku vyssie.mohol posunut jeden implantat nizsie,ale tym by vznikol odlisny tvar prsnikov i ked by bradavky boli v jedne rovine.prsia by sa museli zmodelovat,aby sa dosiahol dokonaly vysledok,dokonalych prs bez asymetrie,ale v tvojom pripade by asi modelacia nepripadala do uvahy.

maminka81

Ďakujem Vám veľmi pekne :)

a ano mam len 300 ml, a zdaju sa na foto veľke, ale sú tak akurat na mna, plne dvojky isto, pooperačnu podprdu mam 75C ale možem povedať že teraz (na 17den) ju mam akoby už volnu, nič ma nikde neťaha netlači, neviem či ešte vôbec aj splna funkciu... a neviem, naozaj neviem ake veľkosti mi sadnu normalnych podprd či C alebo ake, potom uvidim :)
inak v tričku si to uuuplne nik ani nevšimol na mne tu zmenu... ani rodina.... takže zas aý take veľke nie su, ale zas ani nenosim vystrihy a maskujem :) takže aj preto...

vierka86

drzim drzim , opakujem si to povinne 5 krat denne ;DD
ale nie, ja som naozaj spokojna a na vysledok konecny si este pockam ;)