Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

a samozrejme že moja podmienka na konzultácii u dr bola vypniť, a aby vyzerali čo najprirodzenejšie :) a nie väľke---hhh prvé čo som sa dr a všetkých po narkóze pýtala bolo..že či mam male a pekne prsia hhh tiež som sa strašne bála aby na mna nebolo moc 300ml :) a dr zlatý po opke prve slova na moju odpoved : ano mate ich male a pekne, nebojte sa hhhh :D

maminka81

gossip - dakujem, a ano ja som toťiž na operaciu teda na konzultáciu k dr šla hlavne s tým...prsia ani nie zväčšiť ale hlavne vyplniť... lebo na foto pred nevidno, ale ja som mala strašne veľa kože na prsiach ovysnutej... po kojeni...

a kludne chod do 300ml..nebudeš mať moc... aka si vysoka? ja 160 cm a nemam moc... v tričku nik nezbadal zmenu

gossip_girl

maminka81,

mas ich naozaj krasne :) ale mne skor pripadaju ako anatomy fakt a ked som si tak prezerala, ze aj vierka ma 300 ml a u nej vyzeraju fakt ako okruhle, tak som si uvedomila, ze ty si uz mala po detickach ovisnutejsie prska a tym ze ti dal okruhle, tak ti to krasne vyplnilo a VP len pomohol a vierka mala aj predtym v podstate gulate prsia a tie okruhle to este podporia, dufam ze sa to da nejak z toho pochopit:) hi Ja tak skumam pre seba, lebo mam tiez moje okruhle a pevne a myslim, ze okruhle by mi to este podporili a preto asi chcem anatomy, neviem

vierka,
ked si vsimnes svoju foto pred, tak tam mas tiez tu jednu bradavku trosku vyssie a asi preto to mas vysie, ale na druhej strane to lave si mala mensie a teraz po sa mi zda ze je trosku vacsie to lave, takze mi z toho vychadza, ze je urcite este opuchnute a sa usadi :) hlavu hore urcite budu krasne vsak uz su :)

PS: no neviem ci aj tie 300 ml su neni na mna dost :)

maminka81

a ono članok som teraz prečítala (a som rada že som ho nečítala pred OP) asi by ma to ešte zneistilo-... či som si vybrala spravne spôsob kladania ap.. takto som proste verila dr...že on je odbornik ap... a urobila som dobre, aj ked veľke percenta operacii je aj o šťastii..a ked sa má čo stať, stane sa a možno aj pri tom druhom spôsobe vkladania ap..

maminka81

leus a prečo ideš do chirmedu ked maš BB bližšie?
a to ako pri vkladani pazuchou býva viac reoperacii? oprav?? ja ani neviem, ja som to takto preluskane pred OP nemala :) a možno aj dobre zbytočne by som sa bála... :) a stresovala ešte viac :)

maminka81

barborka10- aj ty icm máš veľmi pekne.. krása,
a na niektorých foto už po mesiaci máš prsia spojene podprdou...to ako ... ja mam prsia viac od seba, mam medyi nimi väčšiu medzeru ako ty,a teraz ich mam eštedosť tvrdé... ale po mesiaci ich možem začat davať k sebe podprdou už?? nie je to skoro?

leus

maminka
no kazdopadne ti to teraz nevidno :) ja si aj tak drzim toho clanku co som citala, ze pri axilarnom pristupe je uz neviem kolko % raoperacii, proste tam treba mat stastie :)
dufam ze sa uz nic nestane a konecne pojdem na jesen do chirmedu na op, aj ked mam BB ovela blizsie...