Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

leus, neviem ako to treba priznavat nahlas, ved kazda baba predsa vie ako prsia vyzerali predtym, ak ma asymetriu pred opkou vo vyske bradaviek, tak ju bude mat aj potom, to je kazdemu jasne aj bez priznavania, neznamena to predsa ze nieco pohnojil operater... ine je ked su implantaty vlozene inak, ako mala flow, janika a neviem este kto... ved to si lekari aj priznali sami a napravia to... nemiesajme hrusky s jablkami v tychto pripadoch

maminka81

gossip - myslim že pri tvojej výške sa tie 300ml stratia... maš cez 10 cm viac cm odo mna, a vravim ti, nie je to ani na mne moc...myslim že ked odpuchnu a zmeknu budem nosiť hadam aj 75B podprdu...

Nelina - a kukala som tvoje foto...veľmi pekna praca.... a kedy prosim ťa začnu meknut prsia tak, že sa s nimi bude dat trochu hýbať? myslim k sebe podprdou a tak...
a ešte som sa chcela spýtať od kedy môžem byť cez den uplne bez podprdy?? myslim po 3 T od OP mame mať obyčajnu nevystuženu podprdu, a to podľa mňa tiež nejak nedrží a nesťahuje prsia....

ZUZANA1407

leus

nie,ja som ho predlozila az pri plateni pred opkou..,,ale mozes na recepcii spomenut,ze mas kupon na zlavu..tak ti uz povie cenu aj so zlavou hned na konzultacii:-)))

Nelina27

vierka, super ze to tak beries a vies aky bol zaklad a co sa z toho da vycarovat, ked kuknes na moje na 10 den po opke, tiez vyzera lave inak tvarovo ale vravim az po 2 mesiacoch dostalo normalny tvar a odpuchlo uplne, takze len cas... :-)))

leus, je rozdiel ci ma zena asymetriu vo vyske bradaviek, co bol skor vierkin pripad, alebo asymetriu vo velkosti prsnikov, ako mala maminka, to su uplne ine pripady, z mojho pohladu je to lahsie napravit ked je ina velkost prsnikov ako ked su bradavky kazda inde, to uz fakt pomoze len modelacia

... a nemyslim si ze po vkladani pazuchou je vascie mnozstvo reoperacii, minimalne tu na fore a v nasej galerke by to muselo byt velkou vynimkou, v praxi to vyzera inak, never vsetkemu co si precitas na reklamnej stranke, papier znesie vela ;-)

gossip_girl

maminka81,

tak pri tebe fakt super zvolil a ja by som tiez vahala keby mi povedal, ze da gulate a ja by som chcela anatomy :), ale pri tebe je to fakt super, neviem ako by vyzerali na mne, ked ja nemam po detoch. Ja meriam 173 cm. A som dost chuda, na niekoho :)

maminka81

a myslim si že ich maš skor ešte opuchnute.... ono ten tvar ešte sadne, ved aj ta retro podprda dosť tak všeliako sťahuje...

vierka86

leus
ja si myslim ze doktor vie co robi ked niekomu dava rez z pod pazuchy a niekomu zpod prsa, ja si osobne pri mojom malom zaklade neviem predstavit jazvu pod prsom ktora by mi bola isto vidiet

aby som ujasnila problem, neslo mi o tie bradavky, lebo ano tie mali asymetriu uz na zaciatku, na malych prsiach to nebolo vidiet, teraz sa to zdoraznilo, myslim ze s takouto asymetriou by neurobil doktor pri vkladani implantatov nic, jedine ze by mi ju vyrezal a znovu nasil na ine miesto.
problem bol v tom ze kazde prso ma iny tvar, dokonca lave vyzera akoby bolo nizsie, ale tak to moze byt len opuch a hadam sadnu.
V kazdom pripade doktor Cerven a jeho tim su pre mna uzasni odbornici a ludia a nedam na nich a ich pracu dopustit. Chcela som vacsie prsia, tie mam,v podprske to vidiet nieje a hore bez nechodim...a ziadny chlap to v zivote skumat nebude...