Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

zuzi, ja mam tuto sportovu od Schiesser, je na vysoku zataz a perfektne drzi prsia, je makkucka, zapina sa vzadu a ramienka sa daju tiez odopinat vpredu aj posuvat:
www.schiesser.com

vierka86

zuzi
ja este ziadnu , mam este tyzden cas,ale ano asi nejaky sportovy typ si kupim,baby tu minule chvalili nejake podprsky co si kupili

ZUZANA1407

baby,ktore idete na opku........predam vam pooperacnu podprsenku.............ja si idem kupit inu........lekar mi to navrhol.....

ZUZANA1407

cez noc mi ani nevadi,lebo sa nehybem tak sa neočuchuje,ale cez den ked chodim ta az mi je do plaču....vsetko hryzie,,,bradavky mam take ako keby som 4 deti kojila:-((((

ZUZANA1407

a mne vravel,cele 6 tyzdnov nosit len tu ich hnusnu pooperacnu silonovu.....mam alergiu na silon..boze ,uz to nevydrzim...uz mi nepomahaju na bradavky ani masticky,ani vata,,nic..musim zmenit tu podprdu....volala som teraz lekarovi,ale operuje.......a aku nosis?????take nieco ako sportova???????

vierka86

zuzana
ja mozem od 3 tyzdnov cez den pouzivat inu pordprsku, ale nie vystuzenu a push upku
cez noc tu pooperacnu

ZUZANA1407

ahojte..myslite byby,ze by som mohla po 3 tyzdnoch od operacii vymenit tu pooperacnu podprdu za športovu?????neuveritelne mam dočuchane bradavky od hnusneho silonu.....asi idem volat doktorovi

Nelina27

maminka ja som 11 tyzdnov po opke, ale prsia este k sebe lahko nedam, ani push upku nemam takze ich k sebe nicim netlacim, nie su este celkom makke, maknut mi zacali asi po 6 az 8 tyzdnoch.

Uplne bez podprdy neviem kedy mozes zacat chodit, spytaj sa potom doktora na tej dalsej kontrole, ale podla mna po tych 6 tyzdnoch uz budes moct... inak mne ta prva nevystuzena podprsenka dobre drzala tvar prsiek a pritom bola len latkova, tenucka, s kosticou, ale kvalitna, aj teraz ju rada nosim.