Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

nelina
pojdem si kupit normalne do obchodu, ani ja by som nemala odvahu objednavat, to som nemala ani predtym, podprska musi sadnut

vierka86

barbora
tak ja si osobne tazko predstavujem to ako vkladaju implantat cez podpazusie a ani to nikdy nechcem vidiet... ale cez bradavku(teda dvorec) si to uz vobec neviem predstavit

barbora10

k tej stranke co dala leus by som chcela iba tolko,ze v tretom bode pri reze bradavkou su ako pekne spomenute mena dvoch doktorv:)cista reklama a hlavne nesuhlasim s tym,co tam je pisane o reze bradavkou!

Nelina27

vierka, dobra stranka, isto si vyberies, len ta velkost aby ti sadla, ja som totiz nemala potuchy po opke, ked som isla na prve nakupy podprseniek, aku velkost budem potrebovat... teraz by som uz vedela priblizne aj cez net objednat ale vtedy absolutne nie

Nelina27

nie vierka, kupila som si ju v obchode, vo vacscich mestach zvyknu mavat tuto znacku v obchodnych centrach, ty si z kosic, ci sa mylim?