Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

naima21

caute baby, isla niektora z vas na opku s tym ze ked vysadila antik. mesiac pred tak do opky nedostala kramy? alebo je to problem?

korki

ahojte

zuzi, no jasne, to musi byt strasna bolest, tie bradavky. to si pamatam, este ked som kojila, ake som ich aj ja mala citlive. a neskusala si si dat vatovy tampon natrety bepathenovou mastou na bradavky a to dat vlastne na bradavku, a tym padom by sa ani nedotykali podprdy??? skus to. ja to tak robievam. na noc si to tak davam, do tej pooperacnej... tiez mi je neprijemny ten material...

ja som si uz tiez kupila aj sportovu, taku riadnu na vysoku zataz, lebo hned po tych 6t chcem ist behavat. tak nech prska neskacu... xixi... ja to mam tusim zn. nike. bolo to v sportovom obchode a bola zlacnena zo 40 na 20, no nekup to!!!

Nelina27

my sme tu so zuzkou o sportovych tocili, lebo ona musi vymenit retro za inu, kedze ju uz neznesitelne odieraju bradavky, jasne ze inac netreba sportovu na vysoku zataz, to len ona daco take potrebuje, kedze v chirmede musia nosit 6 tyzdnov stale retro a ta sportova sa tomu asi najviac priblizi...

vierka86

maminka
nie netreba, nehovoril nic o sportovej, hovoril ze moze byt aj s kosticami, ale tam sa zase bojim ze si to nebudem vediet vytvarovat tu kosticu tak radsej nebudem vymyslat

vierka86

maminka
nie netreba, nehovoril nic o sportovej, hovoril ze moze byt aj s kosticami, ale tam sa zase bojim ze si to nebudem vediet vytvarovat tu kosticu tak radsej nebudem vymyslat

maminka81

inak korki tu písala, že kupovala po 3 t podprsenku nevystuženu v tescu, že pekne sadla ap..tak ja pojdem pozrieť asi prvu podprdu do tesca...